Flaş iddia! Phillip Cocu Premier Lig'e...

Fenerbahçe, teknik direktör Phillip Cocu ile yolları ayırmasının ardından Hollandalı hoca hemen kıymete bindi. İngiltere Premier Ligi’nde küme düşme hattında yer alan Fulham ile deneyimli hocanın ülkesinin önemli takımlarından Feyenoord’un, Cocu’yu istediği öne sürüldü!

Flaş iddia! Phillip Cocu Premier Lig'e...
Flaş iddia! Phillip Cocu Premier Lig'e...
GİRİŞ 30.10.2018 11:18 GÜNCELLEME 30.10.2018 12:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış


Sarı-Lacivertliler’in teknik direktör Phillip Cocu ile yolları ayırmasının ardından Hollandalı hoca hemen kıymete bindi. Alınan bilgiye göre Cocu’ya iki takımın talip olduğu öğrenildi.

İngiltere Premier Ligi’nde küme düşme hattında yer alan ve kadrosunda eski Beşiktaşlı kaleci Fabri’yi bulunduran Fulham ile deneyimli hocanın ülkesinin önemli takımlarından Feyenoord’un, Cocu’yu istediği öne sürüldü.

 

 

HOLLANDA'DA DA YANKI UYANDIRDI

Phillip Cocu’nun, Fenerbahçe’den kovulması tecrübeli hocanın ülkesi Hollanda’da da geniş yankı uyandırdı. Ülkenin önde gelen gazetelerinden De Telegraaf, Cocu’nun gönderilişini, “ Fenerbahçe Cocu’yu kovdu!” başlığıyla okuyucularına duyururken, Eindhovens Dagblad Gazetesi, “Phillip Cocu ve Fenerbahçe: Daha büyük bir uyumsuzluk hayal edilemezdi” yorumunu yaptı. Hollanda devlet televizyonu NOS da bu haberi, “Cocu, bir başka yenilgi sonrası Fenerbahçe’den kovuldu” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • yunus can 29 5 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı hocayla mukavele yaparken, görevine son verilirse iş bulana kadar mukavele süresince maaşı ödenir , iş bulursa ödeme biter maddesi konmalı, bunu yapmayan yönetici , hocanın parasını cebinden ödemeli.
    Cevapla
  • ali uzalp 5 yıl önce Şikayet Et
    güle güle kullansınlar
    Cevapla
  • Sahab 1071 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam kovulup tazminat alabilmek icin icin elinden geleni yapti ve basardida daha bizim kulüp yöneticileri uyanamadi
    Cevapla
  • yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    eğer başka takımla anlaşırsa fenerbahçe itiraz etmeli.verdiği parayı geri almalı. tazminat hakkı iptal olur.vermezse parayı sözleşmesi bitene kadar kulübede top toplatmalı. nasıl olsa parası ödenmiş. baştan yanlış yapıldı.sözleşme bitene kadar hiçbir takım çalıştramazsın denmeliydi.çalıştıracaksan tazminat alamazsın denmeliydi.nerde öyle basiretli başkan..!?
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbol artık şan şöhret kendini zengin gösterme şovuna dönüştü. Hollanda bunu en iyi yapan ülkelerden biri olunca önce Hollandaya çarpılmaktan kurtulan pek az maalesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle