Dilmen: F.Bahçe düşerse dolar 10 bin TL olur!

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 29.10.2018 22:59 GÜNCELLEME 30.10.2018 09:26
Bu Habere 135 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında Fenerbahçe hakkında konuştu. Fenerbahçe'nin dalga geçilmemesi gereken bir kulüp olduğunu belirten Dilmen, şu sözleri kullandı;

''Fenerbahçe düşerse, dolar 10 bin olur. Tüzük değişir, Fenerbahçe değişmez. Diğer 17 takım imza toplar Fenerbahçe düşmesin diye, Fenerbahçe yine düşmez. Fenerbahçe, dalga geçilecek kulüp değildir. Galatasaray, 14 yıl şampiyon olmadı ama büyüklüğünden bir şey değişti mi? Kırmızı kar yağar ama Fenerbahçe kümeye düşmez.''

Fenerbahçe, Süper Lig'de 9 puanla 15. sırada yer alıyor. 16 ve 17. sıradaki Akhisarspor ve Rizespor'un 8 puanı varken ligin dibindeki Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un 7 puanı bulunuyor.

YORUMLAR 135
  • Muammer baydar 5 yıl önce Şikayet Et
    boş boş konuşma, olmaz olmaz deme, olmaz olmaz.Allah isterse düşer ve çok iyi olur.Fenerde kazanır, türk futboluda ilerler.
    Cevapla
  • galata 5 yıl önce Şikayet Et
    dilmen hec neyi bilmem.
    Cevapla
  • galata 5 yıl önce Şikayet Et
    fener dusurse akillanir.bundan sonra sampion olur.bu turlu oyunla dusmeyi sart.belki akillanirlar.
    Cevapla
  • Harun 5 yıl önce Şikayet Et
    F.B., G.S, BJK gibi takımlarını kimlerin kurduğuna bakınız, şimdiki gerçek yönetenlere bakınız, neden küme düşürmezler anlarsınız. Bu ve benzeri takımlar sadece spor takımı değillerdir. Kitleleri istedikleri mecralara yönlendirme aracıdır. Bunu yaptıkları takımlar daima galip olmalılar ki amaçlarına ulaşsınlar. Gezi olayları bunun delilidir. Ayrıca başıboş insan kitlelerini etkileme aracıdır. Futbol magazini, hayranlığı, özendirmesi ile bir sektördür. Bu sektörlerin uçları dışarıdadır; içeridekiler ise dışarıdakilerin temsilcisi, distribütörüdür. Ticari faaliyetlerini incelerseniz bunu görürsünüz. Yerliler ve yerlileşmeye çalışanların sadece parası kullanılır. Bütün dünyada böyledir.
    Cevapla
  • Futbolcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 5 yıl önce Şikayet Et
    harun bey bizim problemimiz ele ondadi ki biz dunyadan kotu seyleri hemen oyreniriz iyisise bizi hic ilgilendirmez.
    Cevapla
  • sampiyin 5 yıl önce Şikayet Et
    liderle 10 puan sadece fark. Hala sampiyonlugun en buyuk adayi. siralamadan dolayi abartmaya gerek yok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle