Fenerbahçe'de Cocu dönemi sona erdi!

Fenerbahçe, teknik direktör Phillip Cocu'nun görevden alındığını açıkladı.

Fenerbahçe'de Cocu dönemi sona erdi!
Fenerbahçe'de Cocu dönemi sona erdi!
GİRİŞ 28.10.2018 22:57 GÜNCELLEME 28.10.2018 23:50
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

 

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada "Futbol A takımı teknik direktörümüz Phillip Cocu bu akşam itibariyle görevinden alınmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerini kullandı. 

 

Fenerbahçe'nin başında lig ve Avrupa olmak üzere toplam15 maça çıkan Cocu, 3 galibiyet 5 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Cocu göneminde 13 gol atan Fenerbahçe 21 gol yedi.

Phillip Cocu'nun görevden alınmasıyla, Spor Toto Süper Lig'de takım çalıştıran yabancı teknik direktör kalmadı.

ALİ KOÇ, COCU'YA KARARI BİLDİRDİ!

Ankaragücü maçının son düdüğünün ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, soyunma odasına indi. Phillip Cocu ile soyunma odasında konuşma yapan Ali Koç, görevden alındığını Hollandalı teknik adama bildirdi.

COCU GİTTİ TRİBÜNLER DAĞILDI

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de MKE Ankaragücü'ne 3-1 yenilmesi, sarı-lacivertli taraftarların büyük tepkisine neden oldu.

Tribünlerin tamamına yakınını dolduran Fenerbahçeli taraftarların bir bölümü, 3-1'lik skorun ardından Ülker Stadı'nı terk etmedi.

Hakemin son düdüğünün ardından tribünlerde kalan ve teknik direktör Phillip Cocu gönderilmeden stadı terk etmeyecekleri yönünde tezahüratlar yapan Fenerbahçeli taraftarlar, yönetime çağrıda bulundu.

Yaklaşık yarım saat kadar stadı terk etmeyen sarı-lacivertli taraftarlar, Ersun Yanal ve Yılmaz Vural lehine tezahüratlar yaptı.

Phillip Cocu'nun görevden alındığının açıklanmasıyla büyük sevinç yaşayan sarı-lacivertli futbolseverler, daha sonra stadı terk etti.

YORUMLAR 107
  • Hasan Güner 5 yıl önce Şikayet Et
    Cocu'yu getiren ve herkese onu öven Ali Koç ve Comolli de acilen gitmeli! Yeter artık, Fenerbahçe bu hallere düşemez. Ali Koç İstifa!
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural ı isteriz
    Cevapla
  • Zenci Musa 5 yıl önce Şikayet Et
    İçerde bir sürü ala vere. Önemli olan Cocu Feneri ne kadar kazıkladı. Önemli olan bu. Birde içeride bir sürü para çarçur ediliyor. Uluslararası alana başarı sıfır. Önemli olan bu. Bu adam gitmiş, bilmemkim gelmiş Hepsi hikaye. Milletti uyutmaca. !
    Cevapla
  • 49MUŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    İsmail kartal bizi cocudan kurtardı,Fatih terim comaliden kurtarır, Trabzonda Ünal hocada bakalım kimden kurtaracak, ey kaçınılmaz son yaklaşıyor.
    Cevapla
  • Yılmaz vural 5 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz vural
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle