Alper Potuk isyan etti! 'Sarhoş olduğum...'

Anderlecht maçı öncesi gece dışarı çıkarak sabaha kadar eğlendiği iddia edilen Fenerbahçeli Alper Potuk, bu iddiaları sosyal medya hesabından yalanladı.

Alper Potuk isyan etti! 'Sarhoş olduğum...'
Alper Potuk isyan etti! 'Sarhoş olduğum...'
GİRİŞ 25.10.2018 14:08 GÜNCELLEME 25.10.2018 14:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncularından Alper Potuk, kendisi hakkında çıkan "Alkol alıp sabaha kadar mekanda eğlendi" haberlerini yalanladı.

ALPER POTUK. "YALAN VE SPEKÜLASYON"

 

 

Sosyal medya hesabından kendisiyle ilgili çıkan haberleri yalanlayan Alper Potuk, şu ifadeleri kullandı. "Geçtiğimiz hafta inşaat işine girip tüm birikimimi kaybettiğim şeklinde başlayan yalan haberler bu hafta bir eğlence yerine gidip sabaha kadar kaldığım ve sarhoş olduğum noktasına kadar geldi. Söz konusu mekana çok yakın bir arkadaşımın doğum günü için gittim ve sadece 2 saat kaldıktan sonra ayrıldım. Mekandan da ön kapıdan ayrılmama rağmen arka kapıdan çıktığım yalanı ortaya atılmış. Haberde kullanılan fotoğraflardan birinde ben diye sunulan kişinin de başka bir şahıs olması, haberin nasıl bir spekülasyon üzerine kurulduğunu gösteriyor" 

YORUMLAR 4
  • alper 5 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi top oyna laf çıkmasın ...
    Cevapla
  • Vanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık sen Fenerbahçe ye yakışmıyorsun bence sen artık git o zaman Fenerin kıymetini bileceksin
    Cevapla
  • HUYSUZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Nakit paracıkları kaptırmışsın...futbolcu abisi hatta akıl hocası geçineneler senin paranla seni bilmediğin işe sokarlar işede ortak olur Sapanca da otel spa yatırımı kaç yılda sana geri döner fizibilitesini bir bankacıya incelettinmi sordunmu bak şimdi senin otel kötü reklam kurbanıda oldu..
    Cevapla
  • Fenerbahce 5 yıl önce Şikayet Et
    Taraftarlarla futbolcular ayni bagla klube bagli degiller.Taraftarlar kendini feda ediyor.Bu adamin özürü kabahatinden beter.Yarin mac var ve sen dinlenip mactan fazla birsey dusunmemen gerekirken iki saat kutlama yapiyorsun arti yol git gel suresi de var.Yanu ben Fenerbahcenin bu aci gunlerini dusunmuyorum anlaminda bir haraket bu.
    Cevapla