Robinho'dan Fenerbahçe ve milli takım açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un Brezilyalı futbolcusu Robinho, ligde Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmanın zor geçeceğini, hedeflerinin ise 3 puan olduğunu söyledi. Öte yandan Robinho, adının Brezilya Milli Takımı ile anılmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Robinho'dan Fenerbahçe ve milli takım açıklaması!
Robinho'dan Fenerbahçe ve milli takım açıklaması!
GİRİŞ 11.10.2018 18:59 GÜNCELLEME 11.10.2018 19:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un Brezilyalı futbolcusu Robinho, ligde Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmanın zor geçeceğini, hedeflerinin ise 3 puan olduğunu söyledi. 

Robinho, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımda morallerin yerinde olduğunu belirtti.

 

 

Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini dile getiren Robinho, "Çok zor bir karşılaşma olacak, kesinlikle iyi savunma yapmalıyız." dedi.

Son haftalarda artan performansını da değerlendiren Robinho, "Antrenmanlarda her gün çok çalışıyorum. Mental olarak da gerçekten çok güçlüyüm, zaten her şey mentale bağlıdır. Mental olarak ne kadar güçlü olursan, antrenmanlarda da o kadar güçlü olursun. Performansımı buna borçluyum." diye konuştu. 

Robinho, adının Brezilya Milli Takımı ile anılmasının sorulması üzerine ise şunları kaydetti:

"İlk hedefim Sivasspor'da takıma yardım etmek. Kazanmak ve başarmak için çaba göstermek. Tabii başardığınız ve gol attığınız zaman adınız bir yerlerde geçiyor ve sizden söz ediyorlar. Brezilya Milli Takımı için adım geçmiş olabilir. Bunu da başarıya bağlıyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • ZAFER58 5 yıl önce Şikayet Et
    milli takıma giderse Sivas çok büyük bir rakama satabilir Robini yağıyor Piyango çıkar
    Cevapla