Ali Koç'tan sürpriz karar! Sistem değişiyor'

Fenerbahçe'de işler planladığı gibi gitmeyince Ali Koç sahaya indi. Özel işlerini askıya alan başkan tüm mesaisini kulübe harcarken, taraftarla arasına mesafe koyma kararı aldı.

Ali Koç'tan sürpriz karar! Sistem değişiyor'
Ali Koç'tan sürpriz karar! Sistem değişiyor'
GİRİŞ 10.10.2018 10:24 GÜNCELLEME 10.10.2018 10:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Tarihin en kötü sezonlarından birini yaşamakta olan Fenerbahçe'de Ali Koç duruma el attı.

Özel işlerini bir kenara bırakan Koç, sahaya inerken sert yüzünü de göstermeye başladı. Samandıra'da daha fazla zaman geçiren, futbolcularla birebir görüşmeler yapan Koç, tespit ettiği tüm sıkıntıları hemen sonlandırmak için yoğun bir çaba içinde.

 

 

Artık her fırsatta idmanlara gitme kararı alan Başkan Koç, bu süreçte taraftarla arasına da mesafe koyacak.

İyi niyetle girdiği diyalogların sosyal medyada yayınlanmasından rahatsız olan Koç, Ersun Yanal tezahüratlarına ve futbolculara yapılan protestolara da tepkili. Taraftarla arasındaki özel bağın bazı kişiler tarafından suistimal edildiğini düşünen Başkan, artık daha mesafeli bir duruş sergileyecek.

YORUMLAR 4
  • eysedo 5 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı hayranlığına mesafe koysan daha mantıklı olur seni cumali ve koku batırdı çokmu aramıştın onları Ali KOÇ
    Cevapla
  • fb li 5 yıl önce Şikayet Et
    sen bu işi kıvıramıyacan belli oldu
    Cevapla
  • fenerbahçeli 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın koç öncelikle taraftarların protestoları hakkında söylediklerine aynen katılıyorum bugün yapacağın açıklamayı çok merak ediyorum bizim taraftarımız ne yazık ki futboldan anlamıyor ersun varken onu yuhalıyorlardı aykut a buz dağı diyorlar tepkisiz olduğu için kızıyorlardı şimdi ağızlarından düşürmüyorlar bence cocu ile devam edilmeli sizin de taraftar arasına gerçekten mesafe koymanız lazım çok şımartırsanız tepenize çıkarlar taraftar maç esnasında oyuncu ıslıklamaz o oyuncu maç içinde daha çok hata yapmaya başlar ama taraftar bunu göremeyecek kadar kör olmuş.
    Cevapla
  • Fenerli 5 yıl önce Şikayet Et
    Vermişsin gazı botaş gibisin maşallah
    Cevapla