Volkan suskunluğunu bozdu! 'Comolli ile...'

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Volkan Demirel suskunluğunu bozdu ve neden kadro dışı kaldığını bilmediğini belirterek "Bir bakalım bir açıklama gelsin ne yapmışım, kim ile ne konuşmuşum, tartışma kimle neden olmuş… Ben de bekliyorum" dedi.

Volkan suskunluğunu bozdu! 'Comolli ile...'
Volkan suskunluğunu bozdu! 'Comolli ile...'
GİRİŞ 07.10.2018 13:30 GÜNCELLEME 07.10.2018 13:30
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe önceki gece kadro dışı şoku ile sarsıldı, özellikle Volkan Demirel'in kadro dışı bırakılması gündemi değiştirdi.

Aatif ve Dirar ile birlikte kadro dışı bırakılan ve 16 yıl sonunda Fenerbahçe'den kopan tecrübeli kaleci, kadro dışı kalışının nedenini kendisinin de bilmediğini ifade etti.

Volkan Demirel, "Açıklama yapılmadan konuşmak doğru değil. Ben de merak ediyorum. Bir bakalım bir açıklama gelsin ne yapmışım, kim ile ne konuşmuşum, tartışma kimle neden olmuş… Ben de bekliyorum" diye konuştu.

"Comolli ile tartışmadım! Beni herkes bilir"

"Comolli ile tartışmadım. Bu haberler doğru değil" diyerek gündemdeki iddiaları yalanlayan Volkan Demirel, "Moralin bozuk mu" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Moral bozmak değil ama ben bunu hak edecek ne yaptım? Fenerbahçe'deki herkes benim ne olduğumu bilir. Hakkımızda hayırlısı, vallahi ne diyeyim. Allah herkesin gönlüne göre versin."

Volkan Demirel'in kadro dışı bırakılmasıyla kadrodaki kaleci sayısı 3'e düştü. Kameni de listeye alınmamıştı. Volkan, Dirar ve Aatif, U21 Takımı'nda devam edecek. Ozan Tufan da halen U21 ile maçlara çıkıyor. (Sözcü)

YORUMLAR 29
  • cengiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır tekrar tekrar baktığımız bir sevilla maçı var onu da Volkan penaltılarda aldı. Hala arkasından atıyorsunuz. Adam taraftar gibi hissedip futbolcu gibi görevini yapıyor. Hatası varsa bile bu şekilde göndermek kimseye fayda vermez. Akıllı olun
    Cevapla
  • metin37 5 yıl önce Şikayet Et
    süper lig den umudunu yitiren fb gözünü u21 şampiyomluğuna dikti.sürekli takviye yapıyor.
    Cevapla
  • Tolga27 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunun yüz karası...
    Cevapla
  • abbas 5 yıl önce Şikayet Et
    darısı mehmet topalın başına ..
    Cevapla
  • FM.. 5 yıl önce Şikayet Et
    "Comolli ile tartışmadım! Beni herkes bilir" Çok doğru seni herkes bilir sen tartışmazsın sadece kavga edersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle