Cocu'dan Volkan'a şok sözler!

Fenerbahçe'de kadro dışı kararlarının arka planındaki olaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Cocu'dan Volkan'a şok sözler!
Cocu'dan Volkan'a şok sözler!
GİRİŞ 06.10.2018 14:36 GÜNCELLEME 06.10.2018 14:45
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de yönetim, Volkan Demirel, Aatif ve Dirar'ı kadro dışı bıraktı. Teknik direktör Phillip Cocu Volkan'dan böyle yakındı; "Bana akıl veriyor, söz dinlemiyor"

Cocu'nun Volkan için, "Herkesin içinde otoritemi zayıflatıyor" dediği, Aatıf ve Dirar'ın da Afrika kökenli ve Fransızca konuşanlar üzerinde etkili olmasından yakındığı öğrenildi.

Yola teknik direktör Cocu ve Sportif Direktör Comolli ile devam etme kararında olan Ali Koç ve yöneticiler, gelen rapola kendi gözlemlerini birleştirerek kadro dışı kararını alırken, "Yeni tasarruflar olabilir" diyerek gelecek için de sinyal verdi.

"GEREKİRSE YİNE BENZER KARARLAR ALINACAK"

F.Bahçe'de kadro dışı kararlarının devam edebileceğinin en önemli göstergelerinden biri olarak, kulübün son olarak yaptığı duyuru gösteriliyor. Açıklamadaki, "Benzer insiyatif ve tasarrufların sürebileceği" ifadesi, yeni gelişmelerin habercisi olarak kabul ediliyor.

Açıklama şöyle; "Kulübümüz, sezon başından bugüne kadarki gelişmeler ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmeler sonucunda;

- Futbol A Takımımız teknik heyetinden Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı ile yollarını ayırma kararı almıştır.

- Aynı zamanda, Futbol A Takımımız oyuncularından Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar'ın da süresiz olarak kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir.

Gereken hallerde Kulübümüzün yeniden yapılanma hedefleri doğrultusunda benzer inisiyatif ve tasarrufların sürebileceğini ve lüzum halinde alınan kararlar ile ilgili kamuoyunun gerekli ölçü ve şekilde aydınlatılacağını önemle bildiririz."

YORUMLAR 83
  • SporSever 5 yıl önce Şikayet Et
    Demek akıl almaya ihtiyacınız var. Fenerbahçe'nin başarısızlığından belli değil mi
    Cevapla
  • Van 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunları bahane et dirar farsca konuşuyor adam dilini konuşuyor be ne konuşacak bahane et bakacağız basari gelecekmi gelmese sen gidersin zaten tazminat işi sacma basarisiz olursan tabiki gideceksin takımı kumemi dusurecen zaten başarılı olursan yönetim niye hocayı gondersin
    Cevapla
  • Tarik 5 yıl önce Şikayet Et
    Fasli ile Hollandalılar anlaşamıyor, Hollandada aynısı.
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    FB içeriden baltalanıyor. Oynanan futbol bunu diyor. Normal bir takım oyununu dahi sergilemiyor FB. Gelen teknik direktör istediğini yaparsa ... sonra başarılı mı başarısız mı diye yorum sağlıklı olur. Gelen başarısız olsun diye futbolcu uğraşırsa .... Sorun gelenin baltalanması...
    Cevapla
  • SAVUNMA 5 yıl önce Şikayet Et
    Senin akla ihtiyacın olmadığı aldığın sonuçlardan belli. El birliği ile geçen sezon şampiyonluğa oynayan ve hiç beğendirelimeyen takımı ne hallere düşürdünüz. Bunda yönetim-teknik heyet ve taraftarın payı çok çok büyük. Bu taraftar stadı geçen sene doldursaydı bu sene şampiyon takımı izliyor olacaktınız.
    Cevapla
  • Fevzi 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok gec kalinmis kararlar bunlar. Bi kere volkana yeni sozlesme yapmak mantiksizdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle