Cocu'dan Ersun Yanal sorusuna cevap!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Spartak Trnava maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Cocu'dan Ersun Yanal sorusuna cevap!
Cocu'dan Ersun Yanal sorusuna cevap!
GİRİŞ 04.10.2018 22:55 GÜNCELLEME 04.10.2018 23:30
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Avrupa Ligi'ndeki Spartak Trnava galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Phillip Cocu aldıkları galibiyeti değerlendirirken, Süper Lig'de oynayacakları Medipol Başakşehir maçı hakkında da konuştu.

 

 

Hollandalı teknik adam maçla ilgili ''İyi bir maç çıkardık. Tek üzüntülü taraf, ilk yarıyı 0-0 tamamlamamızdı. Enerjik bir takım vardı, kenarları iyi kullandık. Çok fazla sayıda orta yapmayı başardık. Devre arasında baskıya devam edelim, bu şekilde devam edersek golü buluruz diye konuştuk'' ifadelerini kullandı.

''MORAL VE ÖZ GÜVEN AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR SONUÇ''

Hak ettikleri bir sonuç aldıklarını söyleyen Cocu ''Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Oyuncularım için mutluyum, çok çalıştılar. Moral ve öz güven açısından önemli bir galibiyet aldık'' dedi.

COCU'DAN BAŞAKŞEHİR MAÇI İÇİN DEĞERLENDİRME

Başakşehir ile ligde oynayacakları maç hakkında da konuşan Hollandalı teknik adam ''Pazar günü bizi büyük bir maç bekliyor. Rakibimizin kaliteli bir takım olduğunu biliyoruz. Topla iyi oynayan bir takımla karşılaşacağız. Bu akşam farklı bir durum söz konusuydu. Yarın itibariyle o maça hazırlanmaya başlayacağız'' şeklinde konuştu.

Phillip Cocu Eljif Elmas hakkında da ''Şu ana kadar birçok maçta Eljif Elmas 11'deydi. Biz de ona güvendiğimizi gösteriyoruz. Genç bir oyuncu, önünde uzun bir gelecek var. Aynı zamanda öğrenmeye istekli bir oyuncu, çok çalışkan, bu anlamda da iyi bir örnek. Davranışları düzgün ve doğru bir oyuncu'' ifadelerini kullandı.

COCU'DAN ERSUN YANAL SORUSUNA CEVAP

'Taraftarların Ersun Yanal tezahüratlarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?' sorusuna Cocu, "Taraftarlar, kendilerini ifade etmekte her zaman özgürler. Bununla ilgili hiç problemim yok. Bu durum, daha iyi performans göstermemiz için bizi kamçılamalı." yanıtını verdi.

YORUMLAR 9
  • Md1983 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben hangi maçı izledim arkadaş ya sen bu kafayla gidersen başakşehir den 5 yersin iki pas yapamıyor takım
    Cevapla
  • taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu soruyu soranlara Cocu'nun oynadığı , çalıştığı kulüplerde çekirdek sattırmazlar.. Cocu çok kibar adam , Bazı hocalar bunlar soru sorunca geçin deyip muhattap bile almıyor..Bazıları onu çekmeyin bunu çekin diye hakaret ediyor..
    Cevapla
  • Olcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam Ersunu nereden tanıyacak ne saçma sapan soru bu!
    Cevapla
  • fatma 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz adam harcamayı çokiyi biliriz. Ersun Yanalı' da İKİ günlük ederler..
    Cevapla
  • vanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi köyüne cocu hadi......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle