Hollanda basınına konuştu! 'Ali Koç...'

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Phillip Cocu, Hollanda basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hollanda basınına konuştu! 'Ali Koç...'
Hollanda basınına konuştu! 'Ali Koç...'
GİRİŞ 04.10.2018 13:22 GÜNCELLEME 04.10.2018 14:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, ülkesinin basınına önemli açıklamalar yaptı.

"FUTBOL OYNAMAK YERİNE DÖVÜŞ..."

 

 

Türkiye'de futbol atmosferinin zor olduğunu vurgulayan Cocu, "Burada futbol oynamak zor. Oyuncular futbol oynamak yerine savaşmak zorunda. Artık bir şeyler göstermek zorundayız. Daha çok savaşmaya başlamalıyız" ifadelerini kullandı.

"İKİ ÖNEMLİ OYUNCUMUZU SATTIK"

Yapılan transferler hakkında da konuşan Hollandalı teknik adam, "Finansal Fair Play sebebiyle kulüp çok fazla para harcayamadı. Kullanamadığımız pek çok imkan var. Sezon başında iki önemli oyuncumuzu sattık ve 4 oyuncu aldık. Ancak vizyonumuza ve Türkiye'ye alışmaları zaman alıyor" dedi.

"DESTEKLERİNİ HİSSEDİYORUM"

İstifa edeceğine dair söylentilere yanıt veren Cocu, "Fenerbahçe'de böyle bir sezon başlangıcına alışkın değiller. Taraftarlar başarı istiyor. Bu hiç de garip değil. Ama kesinlikle gitmem istenmiyor. Ali Koç ve Comolli çok iyi çalışıyor. Desteklerini hissediyorum. Burada duygular, diğer ülkelere daha yoğun yaşanıyor. Gazeteler dolu olmak zorunda ve her zaman bir şeyler yazmaları gerekiyor. Bunu iyi bir şekilde ele almalısın" şeklinde konuştu.

"BUNLAR ZOR SEÇİMLER"

Dinamo Zagreb maçında Valbuena'nın kadroda yer almaması ve Roberto Soldado'nun isminin UEFA'ya bildirilmemesini de değerlendiren Cocu, "Seçimler yapmak zorundasınız ve bunlar zor seçimler. Herkesi bir arada tutmaya çalışıyorsunuz ama bu kolay değil. Ancak çalışmaya devam etmek çok önemli" dedi. (Sporx)

YORUMLAR 5
  • zalımsın fener 5 yıl önce Şikayet Et
    elin gavuruna milyonları ver, bide sabret...
    Cevapla
  • NİHAT 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç bu adam ne türkiyeden nede futboldaki dengelerden haberi yok yol yakınken valizini koltuğunun altına koy ve yolla yazık edeceksin hem kendine hem fener bahçemize
    Cevapla
  • Tatar 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu gün fener yenilsin bak taraftar olarak girmeni istiyorum git defol para için bu takımı sana güvenip getirenlere yazıklar olsun
    Cevapla
  • Taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    "Ama kesinlikle gitmem istenmiyor." demiş Cocu. Vallahi de İSTİYORUZ billahi de İSTİYORUZ. NOLUR GİT. Bizim ülkemizde Hollandalı hocalar iş yapamadı yapamazda. Buranın iklimi farklıdır statda. Her yere benzemez.
    Cevapla
  • osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    bu akşam yenilirsen ozaman seçim yapmak zorunda olacaksın cocoli
    Cevapla