Comolli dünyaca ünlü yıldızı istememiş!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin, Borussia Dortmund'a transfer olmadan önce Fenerbahçe'ye önerilen Axel Witsel'i almadığı iddia edildi.

Comolli dünyaca ünlü yıldızı istememiş!
Comolli dünyaca ünlü yıldızı istememiş!
GİRİŞ 04.10.2018 12:49 GÜNCELLEME 04.10.2018 13:15
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bir dönem Fenerbahçe muhabirliği yapan gazeteci Ferudun Niğdelioğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, Axel Witsel'in isminin 16 Haziran tarihinde Damien Comolli'ye geldiğini ancak Fransız sportif direktörün transferi gerçekleştirmediği belirtti.

Paylaşımlara göre; Axel Witsel, 4.5 milyon Euro maaşı ve 1.5 milyon Euro kiralama bedeliyle Fenerbahçe'ye teklif edildi. Comolli, Çin kulübü Tianjin Quanjian ile 'facetime' üzerinden görüşme yaptı. Comolli, Witsel'in maaşının 1.5 milyon Euro'sunu ödeyebileceğini iletti. Çin kulübü gelen bu teklifi ciddiyetten uzak bularak görüşmeyi sonlandırdı.

 

 

F.BAHÇE'YE ÖNERİLİRKEN DORTMUND GÜNDEMDE YOKTU

Axel Witsel'in Fenerbahçe'ye teklif edildiği dönemde Dortmund'un transfer için gündemde olmadığı ve transfer için Fenerbahçe'ye daha önce Pierre Webo, Luis Aragons ve Josico transferlerini yapan Lienroomsoccer isimli menajerlik şirketinin geldiği belirtildi.

DORTMUND, 20 MİLYON EURO VERİP ALDI

29 yaşındaki Belçikalı oyun kurucu Axel Witsel, Dünya Kupası'nda gösterdiği başarılı performans sonrası 20 milyon Euro bonservisle Borussia Dortmund'a transfer oldu ve 4 yıllık sözleşme imzaladı.

YORUMLAR 13
  • kaptan44 5 yıl önce Şikayet Et
    bence haklı sadece 4,5 damı kalacaktı bir sürü madde her biri para içerecek zaten verilen paralar ortada bence akıllılık etmiş
    Cevapla
  • Davut 5 yıl önce Şikayet Et
    Döküntüleri yüksek fiyatla almak, niçin daha cazip geliyor acaba...? Yoksa komisyon, abidik gubidik, falan filan gibi durumlar mı oluyor?
    Cevapla
  • kralcı 5 yıl önce Şikayet Et
    adam pahalı diye almamış, 4 buçuk milyon euro maaştan bahsediyorsunuz
    Cevapla
  • M~E~T~İN 5 yıl önce Şikayet Et
    4.5 maaşı 3'e anlaşırsın olmazmiydi yani
    Cevapla
  • adi yok 5 yıl önce Şikayet Et
    jailson gibi marka isim varken vitsell kim ya
    Cevapla
  • Misafir Sanatçı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim KOVUN YABANCILARI, paranıza,emeğinize yazık, adamlar ülkemizde bir kelime Türkçe öğrenmeden tatil yapıp, paralarını alıp gidiyorlar, yazık değil mi o paralarınıza, yabancıya verdiğiniz o milyon dolarları,Türk futbolcuya verseniz, paramız hem kendi ülkemizde,ekonomimizde kalır, hem de Türk futbolu gelişir. Acınacak haldeyiz,çok yazık...
    Cevapla
  • M~E~T~İN 5 yıl önce Şikayet Et
    mesela ben bir Galatasaraylı olarak Muslera'nın bunca sene ülkemizde futbol oynaması ve Türkçe konuşması zoruma gidiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle