Ali Koç'tan açıklama: Yollarımızı ayırmaktan...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi dergisinde önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'tan açıklama: Yollarımızı ayırmaktan...
Ali Koç'tan açıklama: Yollarımızı ayırmaktan...
GİRİŞ 02.10.2018 18:39 GÜNCELLEME 02.10.2018 19:16
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi'nin 188 sayılı Ekim 2018 sayısında yayımlanan başyazısı şöyle:

Sevgili Fenerbahçeliler,

 

 

Bu sezon, yeni bir döneme tarifsiz bir kenetlenme ile başladık. En önemli hedeflerimizden biri de bu yüksek motivasyonun beraberinde getirdiği heyecan ve enerji ile futbol takımımızın sezona iyi bir başlangıç yapmasıydı.

Yapılanma sürecinin sancılı, engellerle dolu ve zorlu bir yolculuk olacağını elbette öngörüyorduk. Ancak futbol takımımızın art arda elde ettiği talihsiz sonuçlar, ne yazık ki beklentilerimizin dışında bir başlangıç yaşamamıza sebep oldu.

"DERİN BİR MAHCUBİYET İÇİNDEYİZ"

Bu noktada, sizlere yaşattığımız üzüntü, mutsuzluk, hatta umutsuzluk duyguları sebebiyle derin bir mahcubiyet içinde olduğumuzu bilmenizi isterim.

Ekibimizin beklentilerimizin çok altında performans göstermesi, futbol şubemizdeki mevcut kriz ortamına sebep olmuştur. Bana göre bu durumun ana sebebi, hırs, inanç, mücadele ve ekip ruhunun hem saha içerisinde hem de saha dışındaki tüm aşamalarda eksik olmasıdır.

''DEĞİŞİME DİRENÇ GÖSTEREN ZİHNİYET...''

Şunu çok açıklıkla söylemek isterim ki, değişime direnç gösteren ve eski düzenin devamını isteyen bir zihniyet, mevcudiyetini halen korumakta ve bir şekilde başarıya inanmamaktadır. Kabul edemeyeceğimiz bu sorunu ivedilikle gidermek için muhtelif tedbirleri önümüzdeki günlerde alacağız.

"YOLLARI AYIRMAKTAN TEREDDÜT ETMEYECEĞİZ"

İnanarak attığımız adımların ve yaptığımız hamlelerin karşılığını alamadığımızda, geri adım atmamak adına ısrarcı olmayacağımızı; her ne konuda olursa olsun, Fenerbahçe için doğru olduğunu düşündüğümüz kararı, olması gereken yerde ve zamanda alacağımızı, gerektiğinde kimseyle yolları ayırmak konusunda da tereddüt etmeyeceğimizi herkesin bilmesini isterim.

Bununla beraber, sportif anlamda iki aydır yaşadığımız bu kabul edilemez başlangıç, tohumlarını attığımız köklü yapılanma ve vizyon değişiminin, çok daha sancılı ve zorlu geçmesine yol açmaktadır.

"SABIRLA, İNANÇLA, VAR GÜCÜMÜZLE..."

Ancak yaşanan her türlü olumsuzluğa, Fenerbahçe'mizin başarısızlığı için ellerini ovuşturarak pusuda bekleyen belli kesimler ve onların lobilerine rağmen doğru bildiğimiz yolda ilerlemek için sabırla, inançla ve var gücümüzle çalışacağımıza emin olabilirsiniz.

Daha önce de dile getirdiğim gibi, bizim asıl hedefimiz günü kurtarmak değil, soğukkanlı, planlı ve kararlı adımlarla 'geleceğin Fenerbahçe'sini' oluşturmaktır.

Bu doğrultuda, kısa vadede yaşanan olumsuz gelişmeler sebebiyle uzun vadeli hedeflerimizden taviz vermeyeceğiz.

Bu zorlu yürüyüşümüzde, sizlerin desteği en büyük motivasyon ve güç kaynağımızdır. Her zaman söylediğim gibi sizin eşsiz desteğiniz oldukça yılmadan, usanmadan sizlere layık olabilmek adına çalışacağız.

"SİZLERDEN RİCAM..."

Sizlerden ricam; çeşitli spekülasyon ve günlük yönlendirmelerden etkilenmeden, birbirimize inanmaya ve kenetlenmeye devam etmemizdir.

Futbol Takımımızın 4 Ekim 2018 Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Spartak Trnava ile 7 Ekim 2018 Pazar günü de Medipol Başakşehir ile evimizde oynayacağı maçlarda, tribünlerimizi sonsuz bir destekle "sadece Fenerbahçe" diyerek dolduracağınıza, takımımızın son saniyeye dek yanında olacağınıza inancım sonsuz.
Bu ay, basketbol ve voleybol takımlarımızın sezonları açılıyor. Fenerbahçe'nin hem ulusal hem de uluslararası arenadaki başarı hedefleri, 'öncü ve örnek olma' mottosu doğrultusunda hazırlıklarımızı tamamladık.

Sizlerden beklentimiz, Çubuklu'yu yeşil çimlerde olduğu gibi sahalarda ve salonlarda da yalnız bırakmamanız ve var olduğumuz tüm alanlarda takımlarımıza destek olmanızdır.

YORUMLAR 44
  • Osmanlı Kartalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Pereira da takımı ikinci yaptı, yüksek puan aldı. Adam monako'ya (O sene şampiyonlar liginde yarı final oynadı) elenince "Gitsin" diye bağrıştılar. aykut aziz desteğiyle daha düşük puanla ikinci yaptı. Vardar'a (O sene 80 Avrupa takımının en kötüsü oldu) elendi. Şimdi aykut geri dönsün diyenler var. Bana bu çelişkiyi izah edebilecek aklı başında biri var mı?
    Cevapla
  • mrt 5 yıl önce Şikayet Et
    Takımın en kötü günlerinde Aykut Kocaman gelmiş 33 yıldır alamadığın kupayı almış avrupada yarı final oynatmış siz ne diyosunuz ya
    Cevapla
  • davut 5 yıl önce Şikayet Et
    pereiranın takımı ile aykutun takımı bir değil pereiraya rüya takım kuruldu onu bile şampiyon yapamadı.Şimdi aykutun takımına takviyeler yapıldığı halde cocu nun takımı yerlerde.
    Cevapla
  • nevzat67 5 yıl önce Şikayet Et
    ersun yanal derdim ama aykut kocamanın parasını zaten ödüyoruz bu saatten sonra ekonomik düşünülmeli. şu tarafıda var taraftar başarı ister ekonomi kulüp yöneticilerinin sorunu ersun yanal başarılı olurmu bilinmez garantiside yok aykut takımı toparlar ancak keyif aldığımız alacağımız futbolu ersun hoca oynatır.
    Cevapla
  • cemil şimşek 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın ali koç başkan zikoyu alex le bırlıkte getir keyfine bak macera arama benden sana abi tavsiyesi
    Cevapla
  • Gazi 5 yıl önce Şikayet Et
    Boş laf bunlar, Aldığın teknik ekip ini olduğundan fazla abartmışsın...
    Cevapla
  • waryok 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle