Kocaman açıkladı! "F.Bahçe'de göreve..."

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, teklif gelmesi halinde Başkan Ali Koç'u geri çevirmeyeceği, konuyla ilgili "Fenerbahçe zordaysa, her zaman göreve hazırım" dediği öğrenildi.

Kocaman açıkladı! "F.Bahçe'de göreve..."
Kocaman açıkladı! "F.Bahçe'de göreve..."
GİRİŞ 02.10.2018 10:54 GÜNCELLEME 02.10.2018 11:12
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Teknik Direktör Phillip Cocu ile yolları ayırma noktasına gelen Fenerbahçe'de güçlü adaylardan biri de Aykut Kocaman...

Geçen sezon takımın başında yer alan deneyimli çalıştırıcı, Başkan Ali Koç'un, yola Cocu ile devam etme kararı almasının ardından görevinden ayrılmıştı.

Üç ay önce görevine son verilen Kocaman'a şu an teklif yapılması durumunda bunu kabul etmeme ihtimalinden de bahsediliyordu. Deneyimli teknik adama bu konuyla ilgili yakın çevresinden de sorular soruluyor. Kocaman'ın bu sorulara verdiği cevap ise şu şekilde;

"FENERBAHÇE İÇİN GÖREVE HAZIRIM"

Geçen sene sistemini oturttuğu Konyaspor'dan, Fenerbahçe'nin sıkıntıda olması sebebiyle ayrıldığını ve sarı-lacivertli takımın başına geçtiğini belirten deneyimli teknik adam, benzer bir ihtiyaç halinde tekrar göreve hazır olduğunu belirtti.

KOCAMAN'IN MAAŞI ÖDENİYOR

Aykut Kocaman, şu anda takımın başında olmasa da bu sezonki maaşını alıyor. Geçen sezon iki yıllık sözleşme ile göreve gelen Kocaman, bunun bir yılını doldurmuştu. Kulüpten bu sezonla ilgili bir talebi olmasa da Başkan Ali Koç, kontratta yazan ödemenin yapılması talimatını vermişti.

AYKUT KOCAMAN DAHA İYİ

Ligde ilk 7 haftada 4 yenilgi alınması Phillip Cocu'nun kredisini tüketirken akıllara Aykut Kocaman'ı getirdi. OPTA'nın hazırladığı analizde, Aykut Kocaman ile sarı-lacivertlilerin geçen sezon ilk 7 haftadaki performansıyla Cocu'nun bu sezon aynı süreçte elde ettiği rakamlar karşılaştırıldı.

Buna göre Kocaman'ın daha iyi veriler aldığı görüldü. Aykut Kocaman ile 1.6 puan ortalaması tutturan Fenerbahçe, Cocu ile 1 puanda kaldı. Kocaman'ın takımı 7 maçta 14 gol kaydederken, Cocu'nun ekibi sadece 6 gol atabildi.

Kocaman'la yüzde 60 topla oynayan sarı-lacivertliler Cocu ile yüzde 55'e geriledi. 17'şer kez net pozisyon yakalayan Fenerbahçe, Cocu ile 26 isabetli şut attı, Kocaman ile bu rakam 23'te idi. (Milliyet)

YORUMLAR 94
  • Züber 5 yıl önce Şikayet Et
    Hain!!!
    Cevapla
  • haydoo 5 yıl önce Şikayet Et
    Aman ha! Sakın!
    Cevapla
  • Adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ödenen maaş kimin cebinden çıkıyor acaba merak ediyorum. Ali Koç'un mu, yoksa taraftarın mı cebinden çıkıyor.
    Cevapla
  • Rabia 5 yıl önce Şikayet Et
    Sunu soyluyorumki aykut kocaman insanin icini isitiyor onun durusundan belli kanaryali oldugu mutlulugunu belli etmiyor diye bazilari ruhsuz diyor ama kimse bilmiyor pamuk gibi kalbi oldugunu fenerbahce ile yollar ayrildiginda icim burkuldu aglamak istedim her sey taraftarin yuzunden gorun artik bu adami nasil yurekli bir adam
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Otur oturduğun yerde maaşını al. Ne milletin kahrını çekeceksin. Dünyanın küfrünü yiyeceksin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle