Ali Koç istifa istedi! Çok sert sözler...

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında darmadağın olurken, başkan Ali Koç'un devre arasında soyunma odasına indiği iddia edildi. Başkan Koç, maç sonunda Cocu'nun istifasını istedi.

Ali Koç istifa istedi! Çok sert sözler...
Ali Koç istifa istedi! Çok sert sözler...
GİRİŞ 01.10.2018 12:42 GÜNCELLEME 01.10.2018 12:43
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Mücadeleyi tribünden takip eden başkan Koç, ilk yarıda Rize’nin peş peşe gelen gollerinin ardından adeta yıkıldı. Ali Koç’un ilk yarının sonunda Fenerbahçe’nin soyunma odasına gittiği öne sürüldü.

Ali Koç'un soyunma odasında takıma; "Anadolu takımı gibisiniz. Formanın hakkını verin!" diye çıkıştığı belirtildi.

 

MAÇ SONU İSTİFA İSTEDİ! CEVAP: HAYIR

3-0 biten karşılaşma sonrası Cocu ile görüşen Ali Koç'un Hollandalı teknik adamdan istifa etmesini istediği, Cocu'nun sıcağı sıcağına bu kararı vermenin doğru olmadığı yanıtını verdiği belirtildi.

Ali Koç, Damien Comolli ve Phillip Cocu bugün veya yarın takımın durumunu değerlendirmek için bir toplantı yapacak. Cocu'nun takımdaki geleceği bu toplantı sonrası netleşecek.

COMOLLİ'NİN DE KOLTUĞU TEHLİKEDE

Öte yandan yaz transfer döneminde takıma katılan oyuncuların kötü performansı sonrası Fenerbahçe taraftarı ve spor yazarları eleştiri oklarını Cocu'nun yanı sıra Damien Comolli'ye çevirmiş durumda. Fransız futbol adamının da görevinden alınması isteniyor. Ali Koç yönetiminin ikiliyle yapacağı toplantı sonrası son kararı vereceği belirtildi.

YORUMLAR 93
  • Akil 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali başkan, sen ticaret adamısın. Hem coco'ya hemde kocaman ücret ödüyorsun. Coco istifa etmiyorsa getir Aykut Kocamanı ver yetkiyi. 2 ayda hem coco gider hemde takım kendine gelir
    Cevapla
  • Ahmet Doğan 5 yıl önce Şikayet Et
    Eski yönetim alttan alta oyma işlemi yapıyor biliniz . boş durmazlar. Galatasaray da Adnan Polat 'ın başına gelen Sn Ali Koç içinde geçerli. Eskiyle bağları olan Yönetici Futbolcu Malzemeci Vs vs kim varsa temizlenmeden Yeni Yönetimden ve Teknik adamdan kimse başarı beklemesin . Kolay Gelsin Sayın Ali Koç Beyefendi ve Coco. A. Doğan Saygılar
    Cevapla
  • Muhalif 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha dün Ankaradan kalkıp İstanbula gelmişler, adam Anadoluyu beğenmiyor. 2 kuşak İstanbulda oturdu diye kendini paşazade, beyzade sandı galiba. Eh tüccarlık ruhlarında, illa bir reklam.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    koc holding mi sandin kocum fb ulkenin en buyuk en koklu en prestijli spor kulubu kafana gore holding gibi yonetemezsin bu is ask ister AZIZ BASKANDAN OZEL DERS AL
    Cevapla
  • Mahirbey 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç un Anadolu takımı gibisiniz sözlerini şiddetle kınıyorum küçümseme ve aşağılamak kimsenin haddine değil
    Cevapla
  • A Doğan 5 yıl önce Şikayet Et
    Başka ne diyecekti Az bile demiş .Alayını göndermediğine dua etsinler .Sil baştan yapmadıktan sonra Başarı Gelmez Sn Ali Bey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle