Yeni transfer için flaş iddia! Erzurum reddetmiş

Çaykur Rizespor'a 3-0 yenilen Fenerbahçe için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'ye 2.7 milyon euro karşılığı transfer olan İsviçreli forvet Frey'in BB Erzurumspor'a 600 bin euro'ya önerildiği belirtildi.

Yeni transfer için flaş iddia! Erzurum reddetmiş
Yeni transfer için flaş iddia! Erzurum reddetmiş
GİRİŞ 01.10.2018 09:55 GÜNCELLEME 01.10.2018 13:42
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Çaykur Rizespor konuk ettiği Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederken, sarı-lacivertli ekibi adeta krize sürükledi. 

Tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yaşayan Fenerbahçe’de, Phillip Cocu'nun ve yönetimin performansı tartışma konusu oldu. Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır canlı yayında, tartışılan transferlerden biri olan Michael Frey ile ilgili flaş bir iddiada bulundu. 

 

 

Yaz transfer döneminin son günlerinde Fenerbahçe kadrosuna dahil olan Frey'in, sarı-lacivertli takıma transfer olmadan önce 600 bin Euro bonservis bedeline Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a önerildiğini, Erzurumspor'un oyuncuyu yetersiz bularak teklifi kabul etmediğini iddia etti.

FENERBAHÇE 2.7 MİLYON EURO ÖDEDİ

İsviçre ekiplerinden FC Zürich'ten Fenerbahçe'ye 2.7 milyon euro karşılığında transfer olan Frey, 7 resmi maçta toplamda 335 dakika forma giyerken henüz gol veya asist katkısı yapmayı başaramadı.

"Frey bize teklif edildi"

Fenerbahçe’nin İsviçre’nin Zürih takımından transfer ettiği Michael Frey’in sezon öncesinde kendilerine önerildiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan, “Transfer döneminde Frey bize teklif edildi. Kendisini izledik ancak beğenmedik. Zaten listemizde 6. sıradaydı ve önünde 5 opsiyon daha vardı. Yetersiz bulduğumuz için transfer girişimi dahi yapmadık” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 14
  • KAYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç ne yapsın. O mu oynayacak sahada. Her şeyin iyi olması için çok çalıştı. Uzun vadede ondan çok şeyler bekliyoruz. Güvenimiz tam ama Cocu, Comelli ile olmaz. Yerli antrenör lazım. Yerli futbolcular lazım.
    Cevapla
  • cidden 5 yıl önce Şikayet Et
    daha önce beşiktaşa da efsane futbolcular gelmişdi -osvaldo nartollo gbi bunlarda onun güncellenmiş transferleri
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    günaydın! yenimi öğrendiniz büyük kulüpler hep böyle yapıyor ucuz adam almazlar onlar! illaki kazıklayacaklar başkanlar kendi kulüplerini! 6 ay sonra bonservisi boşa çıkan adama 5 milyon euro bonservis veriyorlar ! sonrada niye 3 milyar borç var derler???
    Cevapla
  • gfb 5 yıl önce Şikayet Et
    Menecır dediğin böyle olur.Kasanın üstünü süsleyip altına çürük dolduran hal esnafı gibi.
    Cevapla
  • Dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç ali koç dediniz !! ne oldu sonuç Aziz yıldırımı dört gözle arar olduk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle