Aykut Kocaman isyan etti! "F.Bahçe ile ilgili..."

Aykut Kocaman, Fenerbahçe ile ilgili hiç bir gündeminin olmadığını belirterek, "Fenerbahçe bir değişim sürecindedir. Bu dönemin sancıları olabilir. Bu da normaldir, sabredilmesi ve yönetimin tasarruflarına saygı duyulması gerekir" dedi.

Aykut Kocaman isyan etti! "F.Bahçe ile ilgili..."
Aykut Kocaman isyan etti! "F.Bahçe ile ilgili..."
GİRİŞ 28.09.2018 12:58 GÜNCELLEME 28.09.2018 14:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Basında yer alan "Transfer yapmadan 75 puan toplardım" başlıklı haberlerin içindeki söylemlerin doğru olmadığını ve yalandan ibaret olduğunu belirten Kocaman, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden olan ve hem futbolculuk döneminde hem de teknik adamlık kariyerinde büyük başarılara imza atan Kocaman'ın DHA'ya yaptığı açıklamalar şöyle:

"Medyada bugün şahsımla ilgili, yakın çevreme dayandırılarak ortaya atilan haberler doğru değildir. Özellikle görev başında bir teknik adam varken bu tarz bir yorumda bulunmadığım, kamuoyunun geniş kesimleri tarafından bilinmektedir. Fenerbahçe bir değişim sürecindedir. Bu dönemin sancıları olabilir. Bu da normaldir, sabredilmesi ve yönetimin tasarruflarına saygı duyulması gerekir. Buna ilişkin görüşlerimi geçtiğimiz günlerde dile getirmiştim. Son günlerde Fenerbahçe başlığı altında hiç bir ilgim, alakam olmayan konularla ilgili sürekli olarak benim adım üzerinden bir takım tartışmaların yürütüldüğünü üzülerek gözlemliyorum. Bu dönemde tüm tartışmaların, hesapların, iddiaların dışında olduğumu, Fenerbahçe ile ilgili hiç bir gündemimin bulunmadığını, kamuoyunun dikkatine sunmak istiyorum..."

YORUMLAR 5
  • Bilal 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu Aykut gitsin diyordular gitti çağırdılar geri geldi gitti bir daha geleceğini sanmıyorum bana kalırsa Aykut fenerin defterini artık acmaz
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeye gelmiş geçmin en başarılı teknik direktörü..20 yıl sonra alınan türkiye kupaları, uefa kupası yarı final ki,hakem feneri katletmese belkide final oynardık..artı şampiyonluk.ama malesef fenerin çok küçük bir azınlık gs ve bjk ila bir olmuş başarısız gösteriyorlar.neymiş efendim.kötü futbolmuş.yahu aziz efendi süper topçular aldıda adammı süper futbol oynatmadı. aykut kocaman adamın öyle dibi mibi degil.adamlığın tepesi dagı...
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    geçen sezon kötümü geçirdiki değişim sürecine giriyo anlamadık
    Cevapla
  • Alper 5 yıl önce Şikayet Et
    tabi tabi Vardar a çorumspor elendi zaten
    Cevapla
  • ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    adamın dibidir aykut kocaman
    Cevapla