F.Bahçe'de kritik zirve! Ali Koç, Comolli, Cocu

Beşiktaş beraberliğinin ardından Cocu'yla bir araya gelen Ali Koç, "Çıkan haberlere kulak asma. Bizim sana güvenimiz tam. Bu yolda birlikte yürümeye devam edeceğiz" dedi.

F.Bahçe'de kritik zirve! Ali Koç, Comolli, Cocu
F.Bahçe'de kritik zirve! Ali Koç, Comolli, Cocu
GİRİŞ 27.09.2018 11:44 GÜNCELLEME 27.09.2018 11:44
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'deki görevine sıkıntılı bir başlangıç yapan teknik direktör Phillip Cocu'ya Başkan Ali Koç güven verdi. 

Üst üste gelen kötü sonuçlar ve beklentilerin altındaki oyun nedeniyle eleştiri oklarına hedef olan Hollandalı ile Beşiktaş derbisinden sonra bir araya gelen Koç, "Çıkan haberler spekülasyondan ibaret. Biz bu yola birlikte çıktık ve birlikte yürümeye devam edeceğiz" sözleriyle duyduğu güveni dile getirdi. 

 

 

Sportif direktör Damien Comolli'nin de hazır bulunduğu görüşmede Başkan Ali Koç, "Değişimler her zaman sıkıntılı olur. Bu süreci normal karşılıyoruz. Nihayetinde takımdaki taşların yerine oturacağına, senin görevini layıkıyla yerine getireceğine inancımız tam" ifadelerini kullanırken, Cocu'ya bir Türk yardımcı isteyip istemediğini de sordu.

"TEK MOTİVASYONUM"

Koç'un yaklaşımına teşekkür eden Phillip Cocu, Türk yardımcı teklifini, ekibinden memnun olduğu gerekçesiyle istemezken tam anlamıyla işine odaklandığını da vurguladı. 

Beşiktaş karşısındaki performanstan memnun olduğunu dile getiren Hollandalı "Ancak aynı şeyi skor için söyleyemem. Evet yeni takım olmanın sıkıntılarını yaşıyoruz. Fakat içinde bulunduğumuz durumdan kesinlikle memnun değilim. Çok daha iyi olmak zorundayız ki, bu da benim sorumluluğum" dedi.

Her şeyiyle Fenerbahçe'ye odaklandığını belirten Cocu, "Tüm enerjimi, bilgimi takıma aktarma çabasındayım. Bu camia büyük başarıları hak ediyor. Ben de bunun için çalışıyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 11
  • Savas 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle giderse bir zamanlar bir takım Vardi adı Fenerbahce idi olacak
    Cevapla
  • cevdet 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu adamlara milyonlarca dolar para veriyorlar yılmaz vurala 500 bin tl ver şampiyon yap 1 milyon dolar de bak ne oluyor
    Cevapla
  • kmlkpln 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk yardımcı kesinlikle olmalı,hem takımla hocanın arasında bağ olabilecek,hem de hocanın vizyonunu takıma aktarabilecek seviyede biri mutlaka olmalı.
    Cevapla
  • Ali İhsan EROĞLU 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence Cocu ya biraz sabredilmeli, biz Türk insanı çok sabırsız bir toplumuz yakıp yıkmayı çok seviyoruz bence en az 12. 13. haftaya kadar beklenmeli ben inanıyorum ki F.B bu yıl şampiyon olacak bu ışığı BJK maçında gördüm
    Cevapla
  • Şükrü 5 yıl önce Şikayet Et
    Rize ve Başakşehir e yenilir koku gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle