Kadroya alınmayan Soldado'dan derbi mesajı!

Beşiktaş maçı kadrosuna alınmayan Fenerbahçe'nin İspanyol forveti Roberto Soldado'da sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

Kadroya alınmayan Soldado'dan derbi mesajı!
Kadroya alınmayan Soldado'dan derbi mesajı!
GİRİŞ 24.09.2018 18:47 GÜNCELLEME 24.09.2018 18:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş maçı kadrosuna alınmayan Fenerbahçe'nin İspanyol forveti Roberto Soldado'da sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

Tecrübeli futbolcu paylaşımında takımına zorlu maç öncesi destek verirken, "Bugün hiç olmadığı kadar daha fazla. Haydi Fenerbahçe. Bu takıma inanıyorum. Hep beraberiz." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 2
  • gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    frey soldadodan daha iyi değil
    Cevapla
  • Ferman 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir baskan var adi Ali koç sayin baskan ali koç saygilarimla ama asbaskanin Semih özsoyun cocu büyük bir hoça demesi psv ile 4 kere sampion olmus hollanda ligi türkiye liginden daha üstün bir lig demesi sizin bu isi bilmediginizin göstergesi amatörsünüz turkiye ligi fenerbahce galatasaray 2. Hollanda ligini satin alir sira ile ispanya ingiltere almanya italia fransa türkiye russia portekiz hollanda sayin koç fikir hoçasi bul kendine bu is ali sen ile olmaz fenerbahce Baku da uefa finalini kazanaçak diyen biri Ben baska dünyada yasiyor ya da kafa yapiyor
    Cevapla