Olay sözler! "Koç, Güneş'e neden çiçek versin!"

Beşiktaş cephesini samimi olmamakla suçlayan Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, "Şenol Güneş'in dün yaptığı hareket sonrası çıkıp yok çiçekler yok kuşlar demesi artık inandırıcı değil. Bu hareketini kınıyoruz" dedi.

Olay sözler! "Koç, Güneş'e neden çiçek versin!"
Olay sözler! "Koç, Güneş'e neden çiçek versin!"
GİRİŞ 21.09.2018 21:55 GÜNCELLEME 21.09.2018 22:08
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, Beşiktaş ile oynayacakları derbi öncesinde Fikret Orman ve Şenol Güneş'e sitem dolu mesajlar yolladı.

FİKRET ORMAN SÖZDE YAPTIKLARINI EYLEME DE GEÇİRMELİ 

Fikret Orman sözde yaptıklarını eyleme de geçirmeli. Biz Konya'da dostluk mesajları verirken Fikret Orman'ın aynı saatlerde Aykut Kocaman hakkında konuşması anlamsız. O maçta bende seyirciydim. Belki benim bile suçum vardır. Aykut Kocaman'ın suçu yok.

 

 

ŞENOL GÜNEŞ VE TOLGA'NIN YAPTIKLARI KABUL EDİLEBİLİR DEĞİLDİ 

Ali Koç neden Şenol Güneş'e çiçek versin! Ağırlamak başka bir şeydir. Bugüne kadar ne zaman verilmiş. Bu haberler kesinlikle yalandır. Tüm kışkırtmalara rağmen Fenerbahçe taraftarı kesinlikle maçta küfür etmeyecektir.Şenol Güneş'in Sarpsborg maçında yaptıklarını kınıyoruz. Geçen sezon oynanan maçta yapılanlara girmek istemiyorum. Şenol Güneş ve Tolga'nın yaptıkları kabul edilebilir gibi değildi. Bu hareketler olmadığı sürece maç güzel bir şekilde oynanır.

Eğer biz fair play ortamı sağlamak istiyorsak TFF, dün yaşanan bu olayla ilgili harekete geçmeli. Bizi örnek gösterenler de bu tip hareketler sonrası müdahale etmeli. Eğer bir taraf ılımlı, bir taraf gerginlikten beslenme üzerine giderse kutuplaşma olur. Biz gerginlik üzerine diyalog kurmak istemiyoruz. Biz sürekli adımlar atıyoruz ve herkes bunu örnek gösteriyor. Son olarak Divan Başkanımız, ezeli rakiplerimizin Divan Başkanlarını davet etti. Ben de oradaydım. Gayet iyi bir ortam vardı. Hatta Galatasaray Divan Başkanı bir sonraki toplantıyı kendilerinin organize etmek istediğini söyledi. Buralarda sorun yok, gayet iyi yürüyor işler. 'Biz her adımı atmaya razıyız. Ama bunun karşılığını da görmeliyiz. Biz oturduğumuz yerde yalnız kalırsak bu iş olmaz. Geçmişte şu oldu demekle bir yere varılmaz.

YORUMLAR 128
  • Yılmaz atik 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe geçmişiyle geleceğiyle yaptıklarını ve yaşanan her şeyi göz önüne koyarak hareket etmelidir ve asla Şenol Güneş e çiçek verme gibi bir hata yapmamalıdır çünkü Şenol hoca bunu hiç bir zaman hak edecek olgunluğu göstermemiştir o yüzden böyle lüzumsuz bir işe gerek yoktur
    Cevapla
  • Orhan. 5 yıl önce Şikayet Et
    Ah Besiktas jimnastik kulübü ah ,ŞEN OLun oyuncagi oldunuzya....Hos Şen olun acisi büyük 95/96yi unutamiyor .yazik
    Cevapla
  • Muşli Deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hoca da yok bu sefer kimi suçlayacaklar bakalım
    Cevapla
  • ugur 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlığa selam olsun BeşiktAŞK...
    Cevapla
  • Ferman 5 yıl önce Şikayet Et
    Cocu sana ilk 11 kurayim volkan demirel sener skrtel neustader asan Ali topal baris ziyad ayew slimani elif 4-1-3-2 elif elmasin adam eskiltme tekniyi cok güzel oldugu için besiktasa ceza sahasi içinde besiktasa sikinti yarataçak biri bençe biraz da forvet posisionunda kulanmak lazim slimaniye güzel assist yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle