Fenerbahçe'de Harun Tekin sevinci!

Fenerbahçe teknik heyetinin, Konyaspor maçında devleşen Harun Tekin'den çok memnun olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'de Harun Tekin sevinci!
Fenerbahçe'de Harun Tekin sevinci!
GİRİŞ 18.09.2018 09:47 GÜNCELLEME 18.09.2018 09:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Konyaspor karşılaşmasından hanesine 3 puan yazdırarak rahat bir nefes alan Fenerbahçe'de taraftarlar, Eljif  Elmas'tan bahsetse de teknik heyet Harun Tekin'e farklı bir gözle bakıyor.

Önceki gün oynanan mücadelenin ilk yarısında 1, 2. devresinde de 4 net kurtarış yaparak 3 puanın mimarlarından olan başarılı eldivenin bu performansı, Cocu ve ekibinin yüzünü güldürdü.

ÖZTÜRK MOTİVESİ

Transferin son gününde kaleci antrenörü Murat Öztürk'ün de tavsiyesi üzerine Bursaspor'dan kadroya katılan Harun hamlesiyle hedefi 12'den vurduklarını belirten sarı-lacivertlilerin teknik heyeti, kendi aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde, "Harun geldiği ilk günden beri önemli katkı sağladı. Saha içi performansı bir yana hem Volkan hem Berke ile olan uyumuyla da takdiri hak ediyor. Onu iyi ki transfer etmişiz. Uzun yıllar kalemizde sorun yaşamayız" ifadelerini kullandılar.

Her iki maça Murat Öztürk'ün mental desteğiyle hazırlanan Harun'a, ısınma esnasında ağabeyi kaptan Volkan Demirel de büyük destek veriyor.

YORUMLAR 4
  • Tarik reisbey 5 yıl önce Şikayet Et
    bakalım inşallah beşiktaş maçında da devlesir!
    Cevapla
  • osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    o defansa üzülmüyorlarmı
    Cevapla
  • Vangolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuk varken geçen yönetim gitti kemeniyi aldi allah akıl fikir versin bu yönetimde son dakikada gördü oda mecburen sezon başı ilk harun alınması gerekiyordu
    Cevapla
  • K.denizli 5 yıl önce Şikayet Et
    Volkan ilerleyen haftalarda kaleyi devralır...
    Cevapla