Eljif Elmas'ı izleyen dünya devleri!

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Eljif Elmas, Avrupa kulüplerinin gözdesi oldu.

Eljif Elmas'ı izleyen dünya devleri!
Eljif Elmas'ı izleyen dünya devleri!
GİRİŞ 11.09.2018 10:38 GÜNCELLEME 11.09.2018 11:03
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Avrupa'nın önemli kulüplerinin scout'ları Makedon Milli Takımı formasıyla Ermenistan karşısında döktüren Eljif Elmas'ı yakından takip etti.

Bu kulüpler arasında Manchester City ve Benfica da var.

İki kulübün temsilcileri, genç orta sahanın gelişimini yakından izliyor, sezon sonunda da Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.

FENERBAHÇE'NİN TEK VAZGEÇİLMEZ GENCİ ELJIF

Fenerbahçe'de yeni yönetim, göreve gelirken genç isimlerin daha fazla süre alması üzerine bir plan ortaya koymuştu. Bu isimleri oynatarak, ilerleyen dönemde önemli paralara satmak ve kulübün artık yetiştirici olması gerektiği yönünde bir vizyon söz konusuydu.

Bu çerçevede geçen sene transfer edilen Eljif Elmas'ın dışında sezon başında kadroya katılan genç isimler Barış Alıcı, Berke Özer ve Ferdi'den beklenti büyüktü. Ancak geride kalan süreçte Eljif Elmas dışında kalan bu üç futbolcu takıma giremedi. 

Barış Alıcı: 21 yaşındaki futbolcu aslında sezona iyi başladı. Adam eksiltme ve şut özelliği ile fark yaratan Barış, önce Dirar'a ardından da yeni transfer Ayew'e takıldı.

Berke Özer: Genç file bekçisi transfer edildiğinde Kameni ve Volkan ile rekabete girmeye hazırdı. Ancak Harun'un Bursaspor'dan transferiyle genç kalecinin forma hayali sona erdi.

Ferdi Kadıoğlu: Cocu'nun isteği ile NEC Nijmegen'den transfer edilen genç futbolcu, Fulham ile oynanan hazırlık maçındaki futbolu taraftarın beğenisini kazanmıştı. Ancak mevcut kadroda yer bulamayan ofansif orta saha, U21 takımı ile maçlara çıkıyor.

Eljif Elmas: Geçen sezon Aykut Kocaman'ın isteği ile transfer edilen Eljif önce lisans engeline, ligin ikinci yarısında ise sakatlık problemine takılmıştı. Genç futbolcu, şu anda ise Cocu'nun vazgeçilmezi oldu. İlerleyen dönemde de takımın ihraç edebileceği en önemli isim olarak öne çıkıyor.

Takımının değişilmezi

Sezon başından bu yana istikrarlı bir şekilde forma şansı bulan Eljif Elmas, Cocu'nun en güvendiği isimlerden biri oldu. Bu sezon 6 resmi maçta forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, ligde 4 maçta Avrupa'da da 2 karşılaşmada boy gösterdi.

Eljif Elmas, 379 dakikada sahada yer alırken, takımın as futbolcularından biri oldu. Phillip Cocu'nun geldiği günden bu yana takıma monte ettiği genç oyuncu, takım arkadaşları ve taraftarlar tarafından da çok seviliyor.

YORUMLAR 11
  • Merhaba 5 yıl önce Şikayet Et
    Fener bunu seneye sakız parasına satar ters mantık bi ticareti var
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi izleyin şu futbolu. Elif'in bir büyük zaafını son maçlarda görebildik, çok yavaş. Yavaş futbolcu 10 numara oynar ama set futbolu oynayan takımda 6 numara oynamaz, ani atakta koridor açar rakibe. İyi çalışırsa, şımarmazsa en fazla 40 milyon edebilir ilerde.
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Ömer Faruk gibi bir beyin varken elif o bu su boş al ömeri takıma koy gör bak futbol neymiş gör
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Ömer yeni 15 oldu, kendine gel.
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Eljif Elmas 150 milyo euro
    Cevapla
  • Merhaba 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok laa 750 milyon çin yuanı eder seneye
    Cevapla
  • Muaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok 500 milyon Euro
    Cevapla
  • mutlu gs 5 yıl önce Şikayet Et
    yaw he he, oğuzhan gibi 100 milyon $ kesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle