Phillip Cocu'nun çok güvendiği 4 isim!

Milli aranın ardından Spor Toto Süper Lig'deki kötü gidişi tersine çevirme hesapları yapan Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu, yeni transferler Yassine Benzia, Jailson, Harun Tekin ve Michael Frey'in yapacakları katkının artacağını düşünüyor.

Phillip Cocu'nun çok güvendiği 4 isim!
Phillip Cocu'nun çok güvendiği 4 isim!
GİRİŞ 09.09.2018 10:49 GÜNCELLEME 09.09.2018 10:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ligdeki ilk 4 maçında 3 yenilgi alarak hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe'ye milli ara yaradı. Takıma 5 gün boyunca çift idman yaptıran teknik direktör Cocu, oyuncuların performansı ve fiziksel değerlerinin artmasıyla iyice keyiflendi. 

Normalde 2 gün olan izni 3 güne çıkararak öğrencilerini ödüllendiren Hollandalı hoca, yarın başlayacak olan çalışmalarda vitesi daha da artırmayı planlıyor. 

Milli ara sonrası oynanacak Konya maçıyla birlikte beyaz bir sayfa açmayı hedefleyen Cocu, yeni bir başlangıç yaparak alacağı seri galibiyetlerle kayıpları telafi etmenin hesapları içinde. 

Cocu ayrıca bu sürede takıma daha çok alışan yeni transferler Benzia, Jailson, Harun ve Frey'in de katkısının artacağı görüşünde.

YORUMLAR 3
  • tolga toptak 5 yıl önce Şikayet Et
    lucesco ne diyor sectigimiz oyuncukat kendi takimlarinda fazka sans bulamuyor diyor ulan.mal ozmana oynayan fotbolci sececrksin
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu takım niye hiç hazırlık maçı yapmaz!
    Cevapla
  • kbtt 5 yıl önce Şikayet Et
    2 gün yerine 3 gün izin verirsen her zaman yenilmeyi hak edersin.
    Cevapla