Fenerbahçe taraftarında Aatif şaşkınlığı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi kadrosunu bildirirken, teknik direktör Phillip Cocu'nun, Aatif Chahechouhe kararı taraftarlar arasında şaşkınlık yarattı.

Fenerbahçe taraftarında Aatif şaşkınlığı
Fenerbahçe taraftarında Aatif şaşkınlığı
GİRİŞ 05.09.2018 17:38 GÜNCELLEME 05.09.2018 17:39
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Soldado, Mehmet Ekici gibi isimlerin kadroya alınmaması ve bu sezon tek bir dakika bile sahada yer almayan Aatif'in kadroya alınması "Cocu da Aatif'ı seçti" yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

Advocaat tarafından sezon başında pek de tercih edilmeyen Aatif, daha sonra ise kendisini Hollandalı teknik adama kabul ettirmişti. Aatif 2016/2017 sezonunda 29 maça çıkıp, 7 gol 5 asistlik performans sergilemişti.

 

 

Aatif o sezon Avrupa Ligi kadrosuna alınmadığı için bu mecrada forma giyememişti.

Aykut Kocaman'ın takımın başına geldiği 2017/2018 sezonunda ise Aatif'ın gönderileceği konuşuldu. Ancak Aykut Kocaman, sürekli çalışan ve kendisini gösteren Faslı oyuncuya hakkını verdi ve Aatif takımın değişmez oyuncusu oldu.

Avrupa'dan elenen Fenerbahçe için sadece kupa ve lig kalırken, Aatif iki tarafta da çoğu zaman ilk 11 oyuncusu oldu.

Kocaman döneminde Aatif toplam 37 maça çıktı ve Advocaat dönemindeki maç sayısını da geride bıraktı. Başarılı oyuncu 7 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Faslı yıldızın ilerleyen haftalarda ilk 11'e geri dönebileceği ve antrenmanlarda hırslı bir görüntü sergilediği belirtiliyor. (Fanatik)

YORUMLAR 14
  • Doğu-Batı 5 yıl önce Şikayet Et
    Soldado İspanyol olduğu için kadroya alınmak mecburiyetinde de çalışsın hak etsin. Mehmet Ekici de iki maç oyna on maç sakat ol. Adam Trabzondaykende aynıydı Almanyadayken de aynı ne fark ediyor ki. Alınmaması çok normal. Tranfer etmek bile hataydı.
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Fas li değil de fransız olsaydı zaten banko kadrodaydı. adam canla başla çalışıyor ama yerli muamelesi görüyor
    Cevapla
  • marasli 5 yıl önce Şikayet Et
    fener taraftarı atıfı sevmiyormuş diye hep haberlere çıkıyor. ben fenerli olarak hep sevdim.. sahada her zaman tüm gücünü ortaya koyan fulbolcu sevilmez mi
    Cevapla
  • Vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    Takimda iyi seyler olmuyor gibi sanki...
    Cevapla
  • Amasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Forma hakedene.. çalışana..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle