Cocu'dan neşter! Yıldız isim kulübeye

Yenileri takıma monte edecek olan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Phillip Cocu, Konya maçının ilk 11'inde ciddi değişiklikler yapacak.

Cocu'dan neşter! Yıldız isim kulübeye
Cocu'dan neşter! Yıldız isim kulübeye
GİRİŞ 04.09.2018 09:10 GÜNCELLEME 04.09.2018 09:11
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynayacak.. 4 haftada ideal 11'ini bulmadığı gibi yeni gelenlerle birlikte arayış içerisinde olan teknik direktör Phillip Cocu, milli maç arasında kadro iskeletini oluşturmak istiyor. Bu boşluğun kendilerine ilaç olacağı görüşünde olan Hollandalı, takıma son katılan isimleri de direkt 11 oyuncusu yapmak istiyor.

Tüm oyun planını Jailson ile Cezayir Milli Takımı'na çağrılan Yassine Benzia üzerine kurmak niyetinde olan teknik heyet, Konya hazırlıkları kapsamında oyuncuların yeni görevlerini de belirleyecek. Kayseri mücadelesinde yedek kalan Mehmet Topal'ın yeniden formasına kavuşması ve Jailson-Benzia ikilisiyle orta sahada görev yapması bekleniyor.

 

 

VALBUENA KENARA

2. kaptanın 11'e dönmesiyle Diego Reyes de orjinal mevkisine geçecek. Kayseri önünde orta sahada çok sırıtan Meksikalı, 2. yarıda kenara gelmişti. Yenilerden Slimani ve kaleci Harun'un da yine şans bulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Frey santrforda Slimani'nin alternatifi olacak.

Kadıköy'de kenara gelirken taraftarların protesto ettiği Valbuena'nın da kesik yemesi gündemde. Fransız futbolcu yerine ya sakatlığını atlatan Aatif ya da Alper oynayacak. Cocu'nun, Slimani'den ise memnun olduğu gelen haberler arasında.

YORUMLAR 13
  • dede 65 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan herkesin kadrosunda hasan ali kaldırım var ya ona yanıyorum. Adam sabrinin solak hali. Bu adamı bi tek ben mi beğenmiyorum yaw?
    Cevapla
  • selam 5 yıl önce Şikayet Et
    harun şener reyes skertel hasan ali jailson elif alper ferdi barış frey . al sana genç kadro sabaha kadar koşup oynarlar
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Harun - H.Ali, Skrtel, Reyes, Dirar -- Jailson, Benzia, Topal -- Atıf, Slimani, Ayew
    Cevapla
  • Serdar Kaçkar 5 yıl önce Şikayet Et
    Topal-Jailson 2 önlibero önünde Alper-Benzia-Barış , ileride Slimani tek. Böyle çıkarması lazım
    Cevapla
  • yunus can 29 5 yıl önce Şikayet Et
    açıkları gol atamayan takımlarda 4-2-3-1 sistemi işlemez. kaliteli futbolcusu olmayan takımlar 2 li forvet oynamalı.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    doğru
    Cevapla
  • hep burda. 5 yıl önce Şikayet Et
    tamam işte çare !!!! ve 15 gün sonra cocu Yen’i bir açıklama ideal 11 i şimdi bulamadık önümüzdeki maçta şu kadroyla çıkacaz. ve ocak ayı gelişermiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle