Bir ilk yaşandı! Ali Koç soyunma odasına indi ve..

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, birkaç ay önce, “Ali Koç’un soyunma odasına ineceğini sanmam” dese de, Kayserispor mağlubiyetinin ardından Koç soyunma odasına indi. Başkan yaptığı konuşmada takıma moral verdi.

Bir ilk yaşandı! Ali Koç soyunma odasına indi ve..
Bir ilk yaşandı! Ali Koç soyunma odasına indi ve..
GİRİŞ 03.09.2018 10:51 GÜNCELLEME 03.09.2018 10:53
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, öncelikle Kadıköy’den zaferle ayrılan Kayserispor'un yanına gitti. Onları galibiyetten ötürü tebrik ederek tüm tabuları yıkan ve taraflı tarafsız bir kez daha herkesin kalbini kazanan başkan daha sonra soluğu kendi takımının soyunma odasında aldı. 

MORAL VERMİŞTİ

 

 

Son 3 maçı da kaybederek sezona kâbus gibi bir başlangıç yapan oyuncularına moral vermek için bu hamleyi yaptığının altını çizen başkan, “Beyler buraya tamamen destek amaçlı geldim. Tüm olumsuz sonuçlara rağmen ben sizin çabanızı ve çalışmalarınızı görüyorum. Bunu gören sadece ben değilim. Bakın taraftarlar da sonuna kadar arkanızda. Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Bazı şeyler 1-2 günde olmuyor. Bu takımın tek ihtiyacı var, o da zaman. Ben inanıyorum ki kötü günler geçecek ve milli takım arasından sonra yükseliş başlayacak” ifadelerini kullandı. 

Başkan, Kayserispor karşılaşmasından önce de oyuncuların tek tek ellerini sıkmış, özellikle çok eleştirilen Hasan Ali’yle uzun uzun sohbet edip moral aşılamıştı. 

(Vatan)

YORUMLAR 16
  • Alp arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Herkes bir gerçeğin farkına vardı da bir siz varamadınız. ARTIK LİGİMİZİ BİLMEYEN HOCALARLA BAŞARI GELMİYOOOORRRRR...görün artık yahu.kör müsünüz?? Aykut hocanın neyi eksikti de gönderdiniz?? Şu kadroyu hiçbir zaman Aykuta vermediniz.Adamın istediği transferlerin hiç birini almadınız.garibim her defasında enkaz devraldı.buna rağmen elonden geleni yaptı bu adam fenerbahçe için.
    Cevapla
  • mmt25 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkan sen bunlara yumuşak davranırsan bunların düzeleceği falan yok
    Cevapla
  • selahattin 5 yıl önce Şikayet Et
    yapacağın şey çok basit kovacaksın cocu ve comolliyi getireceksin Aykut kocaman ı iş işten geçmeden şampiyonluk kaçmadan
    Cevapla
  • ******** 5 yıl önce Şikayet Et
    şampiyonluk mu :)
    Cevapla
  • yanal 5 yıl önce Şikayet Et
    ersun gelsin ersun cocu saldi kokuyor
    Cevapla
  • karabulut 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesin kötü günler geçerde bitiş cizgisini biz 10 sıradan bakarız bay başkan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle