Kadıköy'de maç bitti ortalık karıştı

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Feneberhaçe sahasında Kayserispor'a 3-2 mağup oldu. Karşılaşma sonunda Kadıköy'de Kayserisporlu futbolcuların galibiyet sevinci sırasında gerginlik yaşandı.

Kadıköy'de maç bitti ortalık karıştı
Kadıköy'de maç bitti ortalık karıştı
GİRİŞ 01.09.2018 21:46 GÜNCELLEME 01.09.2018 21:48
Bu Habere 158 Yorum Yapılmış

Kayserispor’un Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-2 mağlup etmesinin ardından Kayserisporlu futbolcular, galibiyeti taraftarlarıyla kutladı. Sarı-kırmızılılar sevinci abartınca, Volkan Demirel sahaya girip, rakiplerine tepki gösterdi. 

Uzun süre sevinen futbolcular daha sonra soyunma odasına giderken, Deniz, Bilal ve Cherry, yeniden sahaya gelerek taraftarlarına doğru çimlerin üzerinde kayarak sevinç yaşadı ve tribünlere 3’lü çektirdi.

VOLKAN DEMİREL FUTBOLCULARIN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ

Bu hareketin ardından Fenerbahçe tribünleri, rakip futbolculara yoğun tepki gösterirken Fenerbahçe’nin kaptanı Volkan Demirel, rakip futbolculara tepki gösterdi ve sahadan çıkmasını istedi.



Sahada bulunan görevliler, konunun tartışmaya dönmesine engel olurken, Volkan’ın ardından Alper Potuk da sahaya geldi ve rakip oyunculara tepki gösterdi. 

YORUMLAR 158
  • Kaysman 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu zoruna mi gitti volkan efendi sen oturda arkadaslarina kız o takim senin mali degerinin nerdeyse 5 te biri bile degil
    Cevapla
  • Gönül dostu 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendileri sevindiği zaman aşırı sevinç olmıyacak ama bir anadolu takımının sevinmesine aşırı diyecekler sırf fenerbahçe için değil tenkidim üç büyükler için geçerli hep onlar yenecekler onlar üstün olacaklar onlar sevincekler avrupada dandik bir takımı yendiklleri zaman sür manşet olacaklar ama bir anadolu takımı avrupa da maç kazansın köşede bir yere alt tarafta haberi olsun bir beşiktaşlı olarak söylüyorum bu gerçekler beşiktaş içnde geçerli maalesef
    Cevapla
  • alican 5 yıl önce Şikayet Et
    Gördünmü sayın ali koç her şey karşıdan göründüğü gibi değilmiş..İki maç daha yenil sen ve kokuşmuş valizlerinizi toplayın..Niye zorunuza gidiyor ve işi zorbalığa döküyorsunuz?..Mütevazi kadrosuyla sizi sahada silen malatya ve kayseriyi tebrik ediyorum.Artistlik edeceğinize oyun oynayın ve kazanın..
    Cevapla
  • Mehmet Şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Volkan Demirelin yeni görevi; Stad güvenlik amirliği galiba...
    Cevapla
  • ASiLBEY_ÇUBUK_06 5 yıl önce Şikayet Et
    Her şey öyle göründüğü gibi kolay değilmiş.Bazıları es kaza biryerlere gelir,bir şeylerin sahibi olur kendini akıllı zanneder ama 4 tane koyun teslim edilemeyecek kadar yeteneksizdirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle