Tolga'da özel fesih maddesi! G.Saray...

Fenerbahçe ile yıllık 500 bin Euro'dan 2 yıllık anlaşma yapılan Tolga Ciğerci'nin daha önce sakatlandığı ayak parmaklarından benzer bir sakatlık olursa sözleşmesi feshedilecek.

Tolga'da özel fesih maddesi! G.Saray...
Tolga'da özel fesih maddesi! G.Saray...
GİRİŞ 01.09.2018 11:19 GÜNCELLEME 01.09.2018 11:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Giuliano ve Souza'nın satışından 22.5 milyon Euro gelir elde eden Fenerbahçe, transferin son gününe iki sürpriz isim sığdırdı. Geçtiğimiz çarşamba günü Galatasaray ile sözleşmesini fesheden Tolga Ciğerci, Samandıra'nın yolunu tuttu. Almanya doğumlu olan 26 yaşındaki orta saha ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. 

Galatasaray'da 2 milyon Euro kazanan Tolga, sarı-lacivertli takımdan yıllık 500 bin Euro alacak. Oyuncunun G.Saray'dan ayrılmasına da neden olan sakatlığı için sözleşmeye özel madde kondu. Buna göre Tolga daha önce sakatlandığı ayak parmaklarından benzer bir sakatlık yaşarsa sözleşmesi feshedilebilecek.

 

 

G.SARAY'DA NE YAPTI?

Tolga geçen sezon 18 Süper Lig maçında 1169 dakika oynayıp 6 gol attı. 4 Türkiye Kupası, 2 de Avrupa Ligi karşılaşmasında olmak üzere 24 resmi maçta görev yaptı. 2016-17'de 24 Lig maçında oynadı, gol ya da asist üretemedi.

GALATASARAY CEPHESİ; GİDERSE GİTSİN!

Tolga Ciğerci ile yollarını ayıran Galatasaray'da Fatih Terim'in isteğiyle gurbetçi oyuncunun sözleşmesine özel madde koyulmadığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı yetkililer serbest bıraktıkları Tolga'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gitme ihtimalini dikkate aldı ancak Terim'den ''İstediği takıma gidebilir'' mesajı geldi.

İmparator bir süre önce '4 büyükler arasında transfer engelini aşmalıyız. Neden korkuyoruz?' demişti. Geçen sezon Dursun Özbek tarafından gönderilen Sneijder'in Fenerbahçe'ye gitmesini engellemek için sözleşmesine Türkiye içinde transferde geçerli 20 milyon Euro tazminat maddesi koyulmuştu.

YORUMLAR 6
  • mesud 5 yıl önce Şikayet Et
    Demekki bu arkadaş 500 binlik adammış maksimum. Faturayı 2 den kes fitbolcuya 500 ver. Taraftar enayi gibi statlara koşsun. Hırsızın okumuşundan korkucan.
    Cevapla
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    daha ne olsun adam 2 yıl 4 milyon aldı orda 2 yılda 1milyon alacak bu adam para kazanıp cimbom üzerinden fenere geçmekmiş niyeti yazıklar olsun
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Tolga Cigerciye helal olsun.Hiç oynamadan Galatasaray dan 2 milyon euro almak yerine hakkı ile 500 bin euroya razı olmuş en doğrusunu yapmış genç oyuncu form yakalarsa milli takımda da iş yapar.Bir Galatasaraylı olarak başarılar dilerim.Tarık Çamdal örnek alsın.
    Cevapla
  • zzz 5 yıl önce Şikayet Et
    hala mı dövizle transfer sözleşmeleri yapıyorsunuz? hem de yerli oyuncuyla.. yok arkadaş bu ülkenin ekonomisi kimsenin umurunda değil.
    Cevapla
  • Ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Dogru soylemissin...Ancak bunlar yerli degil, altyapi hep orasi burasi.... 90 milyon degil 900 milyonda olsak bu adam kayirma bitmedikce ithal e devam....
    Cevapla
  • ddddddd 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakikaten kimsenin umurunda değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle