Alex de Souza'dan Jailson yorumu

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, Sarı Lacivertlilerin yeni transferi Jailson Marques Siqueira'nın transferini yorumladı.

Alex de Souza'dan Jailson yorumu
Alex de Souza'dan Jailson yorumu
GİRİŞ 31.08.2018 11:52 GÜNCELLEME 31.08.2018 11:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fernandao ve Giuliano'nun ardından Josef'in de satılmasıyla 18 yıl sonra ilk kez Fenerbahçe'nin kadrosunda Brezilyalı oyuncu kalmamıştı. Ancak bu durum sadece 1 hafta sürdü. Fenerbahçe, Gremio'dan Jailson Marques Siqueira transferini açıkladı.

Fenerbahçe'nin Jailson için ödeyeceği bonservis bedeli açıklanmasa da Brezilya basınına göre bu rakam 4 milyon Euro (31.2 milyon TL) olacak.

 

 

ALEX DE SOUZA ONAYLADI

Sarı- Lacivertliler'in yeni transferi Jailson için Alex De Souza'ya danıştığı öne sürüldü. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre, efsane oyuncunun, "Harika bir yetenek. Kısa sürede kalitesini gösterir. İyi bir yatırım da olur" yorumu yaptığı kaydedildi.

YORUMLAR 5
  • DADAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülke dolar krizi ile boğuşurken şu bizim futbol kulüpleri dolarları havada bulmuş gibi. önlerine gelene imzayı basıyorlar. yazık çok yazık. bu çocuk gibi yüzlerce var türkiye de.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Binlercesi oldugu icin 2002 den beri ne dunya kupasi ne de avrupada yok milli takim. Yetenekli cocuklar olabilir ama azimli ve caliskan degiliz bu bir gercek, parayi gordukce simariyor, rahati gordukce calismayi birakiyoruz bu kadar basit
    Cevapla
  • Vatanını seven 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yüzlercesi binlerce. BİNLERCE
    Cevapla
  • karayel 5 yıl önce Şikayet Et
    maldonadoyada aynısını demiştin
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    aylardir yillardir takimi disardan yonetiyor gibisin birak kardesim su takimla ilgili yorum yapmayi kendi ulkende kendin gibi yasa
    Cevapla