Mehmet Topal: Kafayı yiyeceğim...

Fenerbahçe'nin Göztepe'ye mağlup olduğu maçın ardından konuşan Topal, "Kalemize gelen ilk top gol oluyor. Kafayı yiyeceğim." ifadelerini kullandı.

Mehmet Topal: Kafayı yiyeceğim...
Mehmet Topal: Kafayı yiyeceğim...
GİRİŞ 26.08.2018 01:00 GÜNCELLEME 26.08.2018 01:05
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Mağlubiyetten dolayı taraftarlardan özür dileyen Topal, "Kalemize gelen ilk top gol oluyor. Kafayı yiyeceğim. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor ama artık bir şeylerin farkına varmalıyız ve uyanmalıyız. Çok üzgünüz. Özür dilemek isterim ama her zaman özür iyi olmuyor." diye konuştu.

YORUMLAR 24
  • alp kara 5 yıl önce Şikayet Et
    sen artik.git şu takımdan
    Cevapla
  • K. Denizli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Yanal gelmeliydi...
    Cevapla
  • Yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Cocu takimin bütün kimyasını bozdu işimiz inanın çok zor bu yıl ilk dört hayel galatasaray beşiktaş çok iştahlı ligin tozunu attiracaklar.Volkanla alakalı değil iki kalecide beklese kaleyi zor Ali koçun bu yabancı teknik direktör sevdasi bitmediği sürece Terraneolar,Commolo gibiler daha çok gelir gider yazık bunlara verilen paralara adamların kendi parası degilki verirler tabiki milyoncuklari seyircimiz sağolsun.
    Cevapla
  • herşey vatan3 5 yıl önce Şikayet Et
    boş yorumlar yapmayın beyler ali koça laf söyleyeceğine yıllardır takımı bu hale getirenlere laf söyle şu halde transfer yapılması bile büyük bir başarı
    Cevapla
  • Kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendine bak biraz. Bos kaleye gol atamadin. Ben de kafayi yedim.
    Cevapla
  • Trtr 5 yıl önce Şikayet Et
    ali koç var sistemini destekledi sıkıntı şu siz zaten var sistemi olmadan maçlar aldınız şampiyon oldunuz ozaman hakemler var sistemleri olsaydı gözünden bilerek kaçırsa bile var sistemi bunu ortaya çıkarıyor artık kendi elinizle tuzağa düştünüz artık siz şampiyonluk hayal oldu.
    Cevapla
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen gs burak yılmaz penaltıdan sampıyon yapmıstı keske var olsaydı dıımı :) bos yapmıssın cok boss
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle