F.Bahçe durmuyor! Comolli'den transfer açıklaması

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Meksikalı savunma oyuncusu Diego Reyes'in imza töreninde açıklamalarda bulundu.

F.Bahçe durmuyor! Comolli'den transfer açıklaması
F.Bahçe durmuyor! Comolli'den transfer açıklaması
GİRİŞ 25.08.2018 17:34 GÜNCELLEME 25.08.2018 17:36
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sözlerine Diego Reyes transferini değerlendirerek başlayan Damien Comolli “Bu transferi tek başıma gerçekleştirmedim. Başta başkanımız, başkan yardımcımız, hukuk departmanımız gerçek anlamda 3-4 gündür ciddi bir çalışma içerisindeydik. Reyes, uzun süredir istediğimiz bir oyuncuydu. Bildiğiniz üzere transfer dönemi başladığında, bazı transferler hızlı biter bazı transferleri de bitirmek zaman alır. Diego da çok istediğimiz bir oyuncuydu ve onu, kulübümüze kazandırdığımız için çok mutluyum. Çünkü kendisi savunmada, hem sol stoperde hem sağ stoperde hem de gerektiğinde defansif orta saha pozisyonunda oynayabiliyor. Aynı zamanda Şampiyonlar Ligi tecrübesine de sahip bir oyuncu. 65 kez de milli formayı giymiş ve önemli liglerde oynamış bir futbolcu Diego Reyes. Böyle bir oyuncuya imza attırdığımız için gerçekten çok mutluyum” dedi.

Genç, değerli ve karakterli futbolcuları transfer ettiklerini dile getiren Comolli “Asla bir transfer dönemi, bir diğerine benzemez. Her transfer döneminin, her kulüpte kendine has özellikleri vardır. Başkanımız, seçim kampanyasında da belirttiği gibi, takımı gençleştirip transfer yapacaktı ama -en önemlisi- sadece iyi futbolcu değil, aynı zamanda iyi karaktere sahip futbolcuları buraya getirecekti ve bu bizim için çok önemliydi. Bu nedenle bazı transferler geç gerçekleşir. Önemli olan bizim istediğimiz oyuncuları kadroya katmamızdı ki gördüğünüz gibi Fenerbahçe’ye getirdiğimiz isimler hem genç hem değerli hem iyi karaktere sahip oyuncular” şeklinde konuştu.

 

 

Son olarak Fenerbahçe'nin transfer politikası hakkında açıklama yapan Damien Comolli “Transfer politikamızı gizli bir şekilde yürütüyoruz ancak bu gizliliğin sebebi, transferde bilgileri gizli tutmanın sağlayacağı avantajdır. Bu avantajı da sonuna kadar kullanmak istiyoruz. Piyasada birtakım fırsatlar oluşur ve biz de bu fırsatlardan faydalanmak istiyoruz. Tıpkı Islam Slimani’ni basın toplantısında söylediğim gibi. Şu anda transfer piyasasında bazı fırsatlar var ve biz de o fırsatlardan faydalanacağız. Transfer döneminin son günlerine girilirken taraftarımız birkaç hareket daha görecek” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 11
  • DR Maşrapa 5 yıl önce Şikayet Et
    8-9 kişinin gitmesi lazım halı sahada bile oynatılmaycak oyuncular Fenerbahçede vizyon bitti
    Cevapla
  • vanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın comolli lig balamadan bitirdinizya yazıklar olsun seninle cocuyo oraya getirenlere.ahanda bunu aklınızda tutun 4 yada 5 maç sonra ne yönetim kalır nede teknik kadro stad boş kaldığında anlarsınız.bu takıma kimi getirsenizde tutmaz.
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaleci olmadan olmmuyor. İyi bir kaleci. Volkan yaşlandı. Kamani kaleci değil kaleye gelen her topu yiyor.
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Messiyi, Ronaldoyu da getirseniz boş boş boş. Çünkü bu Volkan diye bir kaleciniz var oldukça bu takım bir yere varamaz. Yediği golleri görmüyormusunuz. Kaç maçı kaybettik görmüyormusunuz.
    Cevapla
  • hasan ali 5 yıl önce Şikayet Et
    size vallahi dünyanin en iyi 11 i gelse hava civa vik vik, okunmussunuz ulan fetö okumus sizi :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle