Süper Lig ekibinden Sanches bombası!

Giuliano'yu 10.5 milyon euro bonservis bedeliyle Suudi Arabistan kulübüne satarak transfer için kaynak oluşturan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için yoğun bir çalışma içine girmiş durumda. Orta saha için hedefteki ismin Bayern'in 21 yaşındaki Portekizli yıldızı Renato Sanches olduğu bildirildi.

Süper Lig ekibinden Sanches bombası!
Süper Lig ekibinden Sanches bombası!
GİRİŞ 22.08.2018 10:03 GÜNCELLEME 22.08.2018 10:03
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Bayern Münih, Renato için 3.5 milyon euro kiralama bedeli talep etti. Ancak Fenerbahçe stoper transferine de para ayırmak istiyor. Sarı-Lacivertliler, Portekizli orta sahayı 2.5 milyona bitirip, FFP kapsamında stoper transferi için elini güçlendirmeyi hedefliyor.

SATIN ALMA OPSİYONUYLA...

 

 

Bayern Münih'in Sanches için 3.5 milyon Euro kiralama bedeli talep ettiği ancak satın alma opsiyonunu da elinde tutmak isteyen F.Bahçe'nin işi maksimum 2.5 milyon Euro'ya bitirmek istediğini öğrenildi.

STOPER İÇİN DE PARA LAZIM

FFP kapsamında sattığı kadar oyuncu alabilen F.Bahçe'de yönetim, Renato Sanches'in maliyetini mümkün mertebe düşük tutarak stoper transferinde elini güçlendirmek istiyor.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe yönetimi Bayern Münih'in istediğini kabul etmek zorunda kalırsa, kaliteli bir stoper takviyesi için bir oyuncu daha satmak zorunda kalacak! Alman kulübüyle görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.

YORUMLAR 16
  • DEMEZEMEZEMZEM 5 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bak saz cal. Bu cocuk cok kötü, Bir nevi Bayernin Ozan Tufani. Gecin bunu. Defans lazim ve Sol bek.
    Cevapla
  • Ozgur ata 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimse gulliano kazmasina 10.5 milyon vermez, fener futbolcu almak icin futbolcu satmak zorunda, parasi olsa bile alamiyor cunku, bu yuzden gercekte futbolcuyu 5 milyona sattiysa 10.5’a satmis gibi gizli bir protokol yapiliyor ki fener’in eline fazla para gecmis gibi gorunsun ve transfer butcesi fazlalassin.
    Cevapla
  • gurbetci fb 5 yıl önce Şikayet Et
    cok ii olur yetenekli oyuncu... iyi bayramlar
    Cevapla
  • Vangolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya allahinizi severseniz bizde hiç spansor yokmu elini cebine atsın yoksa taraftara yönelin taraftar yardım etsin çok agirsiniz çok hayal kirikligi yaratmayin
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Rüya
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    fenerin hayali rüyası değil çalışırsa hayal gerçek olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle