Cocu'ya sert tepki: Seyirci yarım para mı veriyor?

Spor yazarı Mehmet Demirkol, beIN Sports Haber'de yayınlanan beIN Manşet programında gündemi yorumladı.

Cocu'ya sert tepki: Seyirci yarım para mı veriyor?
Cocu'ya sert tepki: Seyirci yarım para mı veriyor?
GİRİŞ 15.08.2018 14:00 GÜNCELLEME 15.08.2018 16:12
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İşte Demirkol'un birbirinden çarpıcı açıklamaları:

Benfica maçı, bütün sezonun finaliydi. Oysa ligde birinci maça da aynı puanı veriyorlar 34'üncü maça da. Dolayısıyla bu maça tam hazır olmak lazımdı. Bu noktada neden hazırlanılamadığını tartışmak lazım. İşe başladınız mı çalışacaksınız. Seyirci maça gelirken yarım para mı veriyor? Hayır. O zaman sizde teknik direktör olarak geldiğiniz andan itibaren tam performans göstereceksiniz. Cocu eleştiriliyor. Aykut Hoca Vardar'a elendi. Bu takım kesinlikle Vardar'a elenmezdi. İkisi arasında çok ciddi fark var.

 

 

"BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ"

Bu deplasmanda atılan gol hikayesinin kalkması lazım. Böyle bir saçmalık olmaz. Oyunun bütün heyecanını öldüren bir unsur. Giuliano, zaten net bir orta saha oyuncusu değil ki... Bu adam, daha gole yakın bir oyuncu. Dolayısıyla onun yardımcı santrfor olarak oynaması lazım, orta üçlüyü tamamlaması değil.

Valbuena'nın oyunu bu. İkinci bölgede sürekli topla oynamak istiyor. Adamın oyunu bu. Kötü olduğu için değil ama bu sebepten ötürü Fenerbahçe'de kesilebilecek ilk oyuncu konumunda.

"KUMAŞI İYİ BİR OYUNCU"

Eljif Elmas'tan daha iyisini bekliyordum ama yine de iyi oynadı. Mehmet Topal ile Josef De Souza'dan birinin yerine oynaması gerektiğini düşünüyorum. Zaten kumaşı iyi bir oyuncu.

YORUMLAR 7
  • Cocu hoşgeldin! 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut un bir suçu günahı yok Bjk maçı fetöcüler i unutmayalım 3 paunla 1 lik gitti 17 deplasman maçı Gs a 6 puan fark atıp evinde rekor puan kaybının seyirci negatifliği olduğunu buna rağmen 3 puanla 2. olduğunu u utmayalım. Cocu ya da ilk olumsuz destek verme sinyalleri eleştirileri başladı. Tek rakip Fb nin taraftarıdır.
    Cevapla
  • ozan 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle hoca olmaz olsun
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Demirkol yorumculuğu bıraksın. Yarım çalışmış. Ödevini iyi yapmamış.
    Cevapla
  • Fenerbahcem 5 yıl önce Şikayet Et
    Cocunun ne sucu var.Yonetim transferi henuz yapiyor.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben cok önemli bir izlenim aldim. Mehmet Topal oyundan ciktiktan sonra Fenerbahce söyle 5 dakika inanilmaz futbol oynadi veya oynayabilecegini gösterdi ancak degisiklik cok gec geldi ve futbolcular zaten cok yorgundu. Iddaa ediyorum, Cocu ilerde Topal ve Souza siz sisteme gecis yapacak ve Souza yi defansta görebiliriz zira Neustedter cok kötü ve Benficaya elenmemizin bas nedeni. Arkadan oyun kuramazsan is bitmistir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle