Volkan: Bu tarz maçlarda deplasman takımları...

Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel, Benfica maçı öncesi basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Volkan: Bu tarz maçlarda deplasman takımları...
Volkan: Bu tarz maçlarda deplasman takımları...
GİRİŞ 13.08.2018 21:50 GÜNCELLEME 13.08.2018 21:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Volkan Demirel'in açıklamaları şu şekilde;

"Hem camiamız, hem kulübümüz, hem de geleceğimiz adına çok önemli bir maça çıkacağız. Umarım Benfica maçını en iyi şekilde bitirip yolumuza devam edebiliriz. Kolay olmayacak ama seyircimizle beraber turu geçmek istiyoruz.

 

 

Geçmişi düşünecek durumda değiliz. 1-0'lık avantajları var. Gol yemeden 2 gol atmamız lazım. Bir gol attıklarında 3-1'lik skor gerekiyor. Turu geçmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bütün beynimizle, kafamızla sahada olacağız."

"OLMASI GEREKEN STAT ATMOSFERİ BUDUR"

"Olması gereken Fenerbahçe stat atmosferi budur. Bu sezon, gerçek Fenerbahçe seyircisini göreceğiz. Sezon boyunca böyle devam edecek. Onlar varsa biz daha güçlüyüz. Bundan sonraki her maçta bize yardımcı olmalarını umuyorum. Yeni gelenler de buraya alışacak ve Fenerbahçe camiasını hırsla, aşkla yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız."

"İLK MAÇTAKİ OYUNUMUZU İLERİ TAŞIYACAĞIZ"

"İlk maçta şaşırdığımız bir durum olmadı. Bütün taktiği hocamızla çalıştık ve beklediğimiz gibi bir karşılaşma oldu. Neticede mağlup olduk ama bizim çok da üstümüze gelecek, baskı kuracak bir durum olmadı diye düşünüyorum. Buradaki maç daha farklı olacaktır. Bu tarz maçlarda deplasman takımları daha defansif olmayı seçer. Ama buradaki maç daha farklı olacaktır. Umuyorum ki ilk maçtaki oyunumuzu daha ileri taşıyacağız."

"ÖNCE BU TURU GEÇELİM, SONRA BİR TUR DAHA VAR"

"Şampiyonlar Ligi'nde olmayı her futbolcu ister ama önce bu turu geçelim. Sonra bir tur daha var. Bu turu geçtikten sonrasına bakarız."

YORUMLAR 5
  • güneydoğulu 5 yıl önce Şikayet Et
    fenerin kalesinde sen oldukça fener bir yere varmaz sen zaman aşımına uğramış gibi bekliyorsun
    Cevapla
  • Insaf 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce uefa gitmek icin cok zaman kendisi elenmisti
    Cevapla
  • ADAM 5 yıl önce Şikayet Et
    Deplasmanda gol atabilseydiniz turu atlayabilirdiniz ama bu şartlarda çok çok zor. Şu ana kadarki şampiyonlar ligi play off karnenize Bakınca imkansız
    Cevapla
  • Fenerli 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerliyim ama çok zor geçmemiz bence...
    Cevapla
  • 15-Temmuz 5 yıl önce Şikayet Et
    laa öğrenmiş bu gol yemeden 2 yiyince 3 felan... boşsun boş bırakımda futbol izleyelim artık sen ve senin gibiler yüzünden bakılmıo maça...
    Cevapla