Slimani Kadıköy'e hayran kaldı

Fenerbahçe'nin, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'den kadrosuna kattığı İslam Slimanı, sarı-lacivertlilerin Bursaspor ile oynadığı karşılaşmada stadın atmosferine ve camiaya hayran kaldı.

Slimani Kadıköy'e hayran kaldı
Slimani Kadıköy'e hayran kaldı
GİRİŞ 12.08.2018 14:21 GÜNCELLEME 12.08.2018 14:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'den 1 yıllığına kiraladığı Cezayirli golcü İslam Slimani'nin transferini resmen duyurdu. 

Sağlık kontrolünün ardından Fenerbahçe forması giyip objektiflere poz veren 30 yaşındaki oyuncu, imzayı attıktan sonra da Bursaspor maçı için tribüne çıktı.

Ülker Stadı'nı dolduran sarı-lacivertlilerin maç boyunca verdiği desteğe ve yaptıkları şovlara hayran kalan Slimani'nin, "Doğru yere geldiğimi bir kez daha anladım" dediği öğrenildi. Fenerbahçe, "Slimani'ye çubuklu formamız ile sonsuz başarılar dileriz"ifadeleriyle duyurduğu transfer için Leicester City'ye kiralama bedeli olarak 2.5 milyon Euro ödeyecek. Ayrıca oyuncunun 2.5 milyon Euro olan maaşı da karşılanacak.

YORUMLAR 2
  • Erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadigim sey 1 senelik kiralama ne abi. Sanki seneye alabileceksin, birde sampiyonlar ligine katilamadigini dusun, bu oyuncuyu sonra ne yapacaksin.
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Satın almayacağız ki zaten.Opsiyonu yok.Ayrıca almaya paramız yetmez.1 sene istifade edeceğiz adamdan.Ayrıca takımda tek forvet var.Soldado yine sakatlanırsa forvet yok.
    Cevapla