Volkan Demirel: 'VAR olmasaydı...'

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Volkan, Bursasapor galibiyeti, VAR sistemi, Benfica rövanşı, Barış Alıcı ve taraftarlar hakkında konuştu.

Volkan Demirel: 'VAR olmasaydı...'
Volkan Demirel: 'VAR olmasaydı...'
GİRİŞ 12.08.2018 00:52 GÜNCELLEME 12.08.2018 00:53
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İşte Volkan Demirel'in maç sonu açıklamaları;

''İYİ DEĞİLDİK AMA KAZANDIK''

 

 

Uzun süre sonra ilk defa lige galibiyetle başladık. Güzel oldu. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Belki çok iyi değildik ama kazanmak iyi oldu. İlerleyen haftalarda performansımız artacaktır ve taraftarımızı mutlu edeceğiz.

''ÇEVRİLMEYECEK SKOR DEĞİL''

Portekiz'de gol yedik, 1-0 mağlup olduk. Çok tehlikeli bir skor ama çevrilmeyecek değil. İlk maçta çok iyi analiz ettik. İlk yarıda çok iyi oynamıştık. Buradaki maç farklı olacaktır. Taraftarımızla birlikte umarım turu geçen taraf biz olacağız.

''BELKİ VAR OLMASA 1 PUAN ALACAKTIK''

VAR için bekleyiş biz futbolcular için iyi değil ama doğru kararın çıkması önemli. Bugün penaltı kararı verildi ama sonra bakıldığında ofsayt olduğu görüldü. Belki VAR olmasa iki takım 1 puan alacaktı. Son dakikadaki pozisyon futbol içinde oluyor. Stres, böyle hatalara sebep olabiliyor.

''GERÇEK TARAFTAR BU''

Gerçek Fenerbahçe taraftarı budur. Ben 16 senedir burdayım. Onlar böyle olduğunda biz daha güçlüyüz. Onları her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz.

''BARIŞ ÇOK İYİ KARAKTERE SAHİP''

Barış, gerçekten uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet edecek bir oyuncu. Oyundan çıkarken alkışı fazlasıyla hak etti. Çok iyi bir karaktere sahip.

YORUMLAR 11
  • kasabalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Var geldide noldu?fb ye verilen penaltı degil.pozisyon dışarıda.ayrica son dakkadaki pozisyonda skertel volkan la carpistiktan sonra elini bilerek ve isteyerek havaya kaldiriyor.topla oynuyor.100 de 100 penaltı.ama veremezler.
    Cevapla
  • hasan ali 5 yıl önce Şikayet Et
    WAR uygulaması anadolu takımlarının daha fazla mağduriyetine kısmen çözüm olur. 4 büyüklerin yerinde olsam bu yeni uygulamaya karşı çıkarım.
    Cevapla
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Var olmasaydı birinci yarıda yenik duruma düşürülmüş bir takımı sahadan zaten puansız göndereceklerdi,,
    Cevapla
  • FM.. 5 yıl önce Şikayet Et
    VAR ın bir tanesi aleyhinize olsa en ağır şekilde eleştirecektiniz
    Cevapla
  • Hsn41 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam fenerin yıllardır en fanatik oyuncusu daha ne demesini bekliyordunuz VAR ile hakem adil davranmadı maçı kazandık mi diyecekti
    Cevapla
  • Şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    işte takımını seviyor Fenerbahçe de oynanıp takımını sevmesi suçmu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle