Eşi duyurdu! F.Bahçe için İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe'nin transferini bitirmek üzere olduğu Islam Slimani'nin eşi, futbolcunun Türkiye'ye geldiğini sosyal medya üzerinden açıkladı.

GİRİŞ 10.08.2018 16:04 GÜNCELLEME 11.08.2018 01:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Golcü arayışında rotasını son olarak Leicester City'den Islam Slimani'ye kıran Fenerbahçe, Cezayirli oyuncunun ardından kulübü Leicester City ile de büyük ölçüde anlaşırken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Islam Slimani'nin eşi Yousra Slimani, Instagram'dan bir video paylaştı ve Türk bayrağı ile uçak emojisi koyarak yeni rotalarının Türkiye olduğunu belli etti.

 

 

Cezayirli oyuncunun, sezon sonuna kadar kiralık olarak Fenerbahçe'ye gelmesi beklenirken, İngiliz basınında 4 milyon euroluk yıllık maaşının ödeneceği ve satın alma opsiyonunun olmayacağı bilgisine yer verildi.

BURSASPOR MAÇINI İZLEYECEK

İstanbul'a doğru yola çıkan Islam Slimani'nin ligin ilk haftasında oynanacak Fenerbahçe - Bursaspor maçını tribünden izleyecek.

YORUMLAR 7
  • Efedayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene 25 maçta 5 gol atan (%20) üstelik takım disiplinine uymayan Cezayir'li bir oyuncuyu forvet diye alıyorlar .Bu sezona da yazık oldu...
    Cevapla
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık milyon avrolara.. Ali Koç battik diyor 4 milyon avro çöpe atıyor..slimani kim ne verecek.. boş transfer bırakın ıvır zıvır işleri oynatin şu gençleri bu seneyi geçiş senesi ilan edin başka türlü kurtuluş yok..
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbolculara bu kadar paraları veren kulüplerin vergi incelemesi şart. Adamların çocuklarının bezlerine kadar temin eden kulüpler vergiye sıra geldi mi bittik vergi affı isterler. Şu oyundan uzak duralım.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    hayirli olsun, üst düzey topcu. Bu sene Fenerbahce ve Basaksehir yarisi izleyecegiz
    Cevapla
  • Blanj 5 yıl önce Şikayet Et
    slimani kim kardeşim, yine başımıza bela getiriyorsunuz bu mu transfer.
    Cevapla
  • kazim tutuncu 5 yıl önce Şikayet Et
    adamin ismi Islam kardesim korkmana gerek yok.Islam var gam yok
    Cevapla
  • Ezd18 5 yıl önce Şikayet Et
    Slimani yi bilmiyormusun o zaman senin suçun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle