Cocu'dan Giuliano ve Josef kararı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu kadroda kilit isim olarak gördüğü Josef de Souza ve Giuliano’nun satışına sıcak bakmıyor, ayrılmaları halinde yerlerinin doldurulamayacağını düşünüyor.

Cocu'dan Giuliano ve Josef kararı!
Cocu'dan Giuliano ve Josef kararı!
GİRİŞ 02.08.2018 15:41 GÜNCELLEME 02.08.2018 15:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milliyet Gazetesi'nden Senad Ok'un haberine göre; Fenerbahçe’de yeni sezon için çalışmalar devam ederken, transferde de her konu masaya yatırılıyor. Özellikle iç transferde olabilecek sıkıntılar için şimdiden Phillip Cocu önlem alıyor.

Takımın iki kilit ismi; Josef de Souza ve Giuliano’nun olası satışına teknik direktör Cocu, pek sıcak bakmıyor. İki yıldız için resmi teklif gelmese de medyada çıkan haberlerde yurt dışından birçok kulübün futbolcularla ilgilendikleri yazılmıştı.

 

 

Ancak teknik heyet şu aşamada takımın en önemli parçaları olan bu futbolcuların ayrılması durumunda yerlerini doldurmanın zor olduğunu düşünüyor. Astronomik ve değerlerinin üzerinde bir teklif gelmediği sürece Souza ve Giuliano’nun satışı söz konusu olmayacak. Aksi takdirde bu pozisyonları doldurmak için harcanacak bonservis bedeli çok yüksek olacak. Brezilya’ya döneceği iddia edilen Giuliano, kariyer planlamasını bir süre daha Fenerbahçe ve devamında Avrupa üzerine kurdu.

Geçen sezon İngiltere’den teklifler alan Souza da birçok kulübün radarında. Sezon sonu sözleşmesi bitecek deneyimli orta saha ile de yeni bir sözleşme yapılması planlanıyor.

YORUMLAR 4
  • fb li 5 yıl önce Şikayet Et
    doğru daha ancak ayevi alabildiler kiralık bu ikisini gönderirlerse mümkün değil adam alamazlar habgi paraylan
    Cevapla
  • iskender temel 5 yıl önce Şikayet Et
    bu senenin şampiyonu fener ...
    Cevapla
  • Redjeep 5 yıl önce Şikayet Et
    Dogru soze ne denir josef guliano ve alper bu sene goz dolduracak eljif elmas bu sene insallah bol forma sansi bulur Basarilar Fenerbahce
    Cevapla
  • Insaf 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu takimi Aykut kurdu.Iletisimsizlik be kendini begenmialigine gore iletisim kuramadi.Valbuena cok bos top kaybediyor ve gol tehlikesi yaraniyor.Aykut oju oynatmamakta da hakli.Volkan Senkn yabanci versiyonu
    Cevapla