İsmail Kartal: 'En iyi kadro F.Bahçe'de...'

Fenerbahçe'nin eski teknik patronu, Ankaragücü’nün hocası İsmail Kartal’dan çarpıcı değerlendirme: Şu anda en iyi kadro Fenerbahçe’de. Bir forvet alırlarsa daha da güçlenecekler.

İsmail Kartal: 'En iyi kadro F.Bahçe'de...'
İsmail Kartal: 'En iyi kadro F.Bahçe'de...'
GİRİŞ 02.08.2018 11:20 GÜNCELLEME 02.08.2018 11:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve teknik direktörü olan, 1. Lig’de şampiyon yaptığı Ankaragücü ile Süper Lig’de başarı kovalayacak İsmail Kartal, yenisezon öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Kartal, “Bana göre şu anda ligde en iyi kadroya Fenerbahçe sahip. Tek eksikleri forvet. Bu bölgeye de bir takviye yaparlarsa, iyice güçlenecekler. İlk haftadan itibaren lige ağırlıklarını koyacaklarına inanıyorum” dedi.

 

 

İsmail Kartal, 2013’te Benfica karşısında Avrupa Ligi’nde finale çıkma mücadelesi veren Fenerbahçe’de Aykut Kocaman’ın yardımcısıydı.

‘Taraftar geri döndü’

Başarılı çalıştırıcı, Şampiyonlar Ligi’ndeki eşleşmeyle ilgili olarak, “Benfica çok güçlü bir takım. Ancak Fenerbahçe de çok iyi durumda. 2013’te benim de görev yaptığım dönemde şanssız bir şekilde elenmiştik. Ancak bu kez Fenerbahçe’nin turu geçeceğine inanıyorum. Kulüpte büyük bir değişim yaşanıyor. Taraftar yeniden takıma sahip çıktı, tribünlere döndü. Kadıköy’e gelen rakiplerin işi artık çok zor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • mmm 5 yıl önce Şikayet Et
    istersen takimin basina da seni koysunlar.
    Cevapla
  • Siverekli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ha yani bizden feneve 6 puan şimdiden yazılsın diyorsun öylemi? Çok etik demeçler veriyorsunuz, böyle devam edin. Tamer tuna da aynı şeyi yapmıştı....
    Cevapla
  • ramoramosevgilim 5 yıl önce Şikayet Et
    sen işin. ne. fenerle. sen. kendi. takımınla ilgilen. nabcan feneri
    Cevapla