Fenerbahçe'ye Soldado müjdesi!

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Soldado, takımdan ayrı koşulara başladı

Fenerbahçe'ye Soldado müjdesi!
Fenerbahçe'ye Soldado müjdesi!
GİRİŞ 24.07.2018 11:38 GÜNCELLEME 24.07.2018 11:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Phillip Cocu yönetiminde ilk yarım saati basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman,  ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.
 
Pas çalışmasıyla devam eden idmanın basına kapalı bölümünde  futbolcuların, taktiksel organizasyonlar üzerinde durduğu öğrenildi.
 
Sakatlığı süren ve UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica  ile oynanacak karşılaşmalara yetiştirilmeye çalışılan İspanyol golcü Roberto  Soldado, takımdan ayrı koşulara başladı.
 
Antrenmanda yer almayan Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Salih Uçan,  Alper Potuk, İsmail Köybaşı ve Aatıf Chahechouhe'ya ise özel programlar  uygulandı.
 
Yeni transferlerden Ferdi Kadıoğlu ise çalışmalarını salonda sürdürdü.
 
Hazırlıklarına akşam salonda yapacağı antrenmanla devam edecek  sarı-lacivertliler, yarın İzmir'e gidecek. İzmir'de 28 Temmuz Cumartesi gününe  kadar kamp yapacak Fenerbahçe, aynı gün İstanbul'a dönecek.
 
Sarı-lacivertliler, 27 Temmuz Cuma günü saat 21.00'de Altınordu ile  hazırlık maçı yapacak.

YORUMLAR 2
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    soldado çok güçsüz çabuk yoruluyor. gol atamıyor.böyle golcü olmaz gereksiz. 30 dakikadan fazla oynayamıyor. çok sakatlanıyor. fos. acilen soldado ve dirar satılıp yerine genç golcü alınmalıdır.
    Cevapla
  • Gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam
    Cevapla