Cocu'dan Benfica itirafı! "Maalesef..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, Benfica eşleşmesini yorumladı ve "Maalesef muhtemel rakipler arasında en zor rakibi çektiğimizi söyleyebilirim." dedi.

Cocu'dan Benfica itirafı! "Maalesef..."
Cocu'dan Benfica itirafı! "Maalesef..."
GİRİŞ 23.07.2018 18:03 GÜNCELLEME 23.07.2018 18:03
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz'in Benficatakımıyla eşleşti. Sarı Lacivertlilerin teknik direktör Cocu, Benfica eşleşmesini kulüp televizyonu Fenerbahçe TV'ye yorumladı. 

"GÜÇLÜ BİR RAKİPLE EŞLEŞTİK"

Güçlü bir rakiple eşleştik. Avrupa kupalarında oynama alışkanlığı olan bir kulüp. Maalesef muhtemel rakipler arasında en zor rakibi çektiğimizi söyleyebilirim. Onların düşünceleri bu şekilde diye tahmin ediyorum. Kendi sahalarında iyi skor almak isteyeceklerdir. Bizim stada gelmeden avantajı elde etmek isteyeceklerdir. Çünkü taraftarımızın önünde istedikleri sonucu almanın kolay olmadığının farkındalar.

"RAKİBE SAYGI DUYMAK ZORUNDAYIZ AMA..."

Rakibe saygı duymak zorundayız. Ancak kesinlikle bunun anlamı korku değil. Kendimize güveniyoruz. Turu geçebileceğimize inanıyoruz. 

YORUMLAR 15
  • VATANSEVER 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe Galatasaray, Beşiktaş İstanbul Başakşehir ve Akhisar bu sezon Avrupa çok bir şey de elde edemezse de ben çok beklenti içine girmem ülkede olduğu gibi kulüpler de de para yok ve isme göre transfer yapıyorlar hem taraftarı memnun etmek için hemde yapıldı oldu bitti diye yapıyorlar. kulüplerimiz borçtan dolayı transfer yapamıyor yapamasınlar da alt yapıya daha fazla önem versinler ki artık paralarımız yurt dışına gitmesin
    Cevapla
  • VATANSEVER 5 yıl önce Şikayet Et
    Zor bir rakip, belkide bu turda hiç kimsenin karşılaşmak istemeyeceği ve Fenerbahçe 'nin rakibi olan güçlü alt yapısı sağlam bir takım. İnatçı istekli bir takım, daha önce karşılaşıp hiç geçemediğimiz bir takım. Fenerbahçe ve Türk takımlarının bu ekonomik dar boğazdan kurtulabilmesi için küçülmeye ve en önemlisi de artık alt yapıya önem vermesi gerekmektedir. önümüz de ki 5 sezon için ekonomik hesaplar yapıp alt yapıya önem verip bütçelerine göre transferler yapmalılar, bu dönemlerde gidebildiğin yere kadar gidebilmek kazanabildiği başarıyı kazanabilmektir. başarılı olunursa da aşı tutmuş demektir. Yoksa bu borçlar kulüplerimizi batırır.
    Cevapla
  • REİS 5 yıl önce Şikayet Et
    en zormus bunu yenmessen zaten sampiyonlar ligine girme zaten sampiyonlar liginde butun takimlar zor
    Cevapla
  • metin ok 5 yıl önce Şikayet Et
    Bazı yorumcular adama hemen sallamaya başlamış.Elenirse dünyanın sonu değil.Teknik adama çok güveniyorum.Benfica' yı elerse de hiç şaşırmam.
    Cevapla
  • alican 5 yıl önce Şikayet Et
    önümüze çıkan ilk tümsekte su kaynatmaya başladıysanız vah halimize.Madem çıtayı yükseltemeyecektiniz o zaman neye geldiniz ve onca curcunada neyin nesiydi ki?..Alt tarafı bir benfika..portekizin nüfusu kadar fb'nin taraftarı var efendi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle