Kadıköy'de çılgın maç! 3-0'dan 3-3

Fenerbahçe, hazırlık maçında İstanbul'da konuk ettiği Feyenoord karşısında 86. dakikaya 3-0 önde girdiği maçta 3-3 berabere kaldı.

Kadıköy'de çılgın maç! 3-0'dan 3-3
Kadıköy'de çılgın maç! 3-0'dan 3-3
GİRİŞ 21.07.2018 23:03 GÜNCELLEME 22.07.2018 14:10
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, 2018-2019 sezonunda taraftarının önünde çıktığı ilk maçta Hollanda temsilcisi Feyenoord karşısında 87. dakikaya 3-0 önde girmesine rağmen, sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

İYİ BAŞLADI, KÖTÜ BİTİRDİ

Ülker Stadı'nda yeni sezon çalışmaları kapsamında dördüncü hazırlık maçında Feyenoord'la karşı karşıya gelen sarı-lacivertliler, 7. dakikada Eljif Elmas'ın golüyle 1-0 öne geçti. Giuliano Victor de Paulo'nun penaltıdan attığı golle farkı 2'ye çıkaran sarı-lacivertliler, 18. dakikada ise Mathieu Valbuena'nın golüyle soyunma odasına 3-0 önde gitti.

İlk yarıda 33. dakikada Fenerbahçe, Giuliano ile bir de penaltı atışından yararlanamadı.

İkinci yarı düşük tempoda geçmesine rağmen Feyenoord son dakikalarda geri döndü.

Hollanda temsilcisi 87. dakikada Steven Berghuis ve 90. dakikada Jens Toornstra'nın golleriyle farkı 1'e indirdi. Feyenoord, 90+6. dakikada Berghuis'in penaltıdan attığı golle 3-3'lük beraberliği yakaladı ve maç bu sonuçla tamamlandı.

Fenerbahçe'de 5 eksik

Sarı-lacivertli takım, Feyenoord karşısına sakatlığı bulunan 5 futbolcusundan yoksun çıktı.

Fenerbahçe'de el bileğinden operasyon geçirdiği için bir süredir takımdan uzak kalan Roberto Soldado ile hafif ağrıları bulunan İsmail Köybaşı, Mehmet Ekici, Aatıf Chahechouhe ile Carlos Kameni, kadroda yer almadı.

Eljif Elmas'tan ilk gol

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki Makedon futbolcusu Eljif Elmas, sarı-lacivertli formayla ilk gol sevincini bir hazırlık maçında yaşadı.

Geçen sezon Fenerbahçe'ye transfer olan Elmas, geride kalan sezonda resmi veya hazırlık maçında gol atamamıştı. Bu sezon oynanan dördüncü hazırlık karşılaşmasına da ilk 11'de başlayan Makedon futbolcu, 7. dakikada takımın ilk golünü kaydetti.



Fenerbahçe: 3 - Feyenoord: 3

Stat: Ülker

Hakemler: Arda Kardeşler, Mustafa Emre Eyisoy, Erdem Bayık

Fenerbahçe: Volkan Demirel (Dk. 64 Erten Ersu), Isla, Neustaedter, Skrtel (Dk. 85 Yiğithan Güveli), Hasan Ali Kaldırım (Dk. 75 Serhat Kot), Mehmet Topal (Dk. 80 Ferdi Kadıoğlu), Eljif Elmas, Barış Alıcı (Dk. 63 De Souza), Alper Potuk (Dk. 75 Samed Karakoç) , Valbuena (Dk. 64 Dirar), Giuliano

Feyenoord: Bijlow, Juste (Dk. 63 Nieuwkoop), Botteghin, Van der Heijden, Malacia, Wehrmann (Dk. 73 Ayoub), Berghuis, Toornstra, Vilhena, Larsson, Van Persie (Dk. 73 Vente)

Goller: Dk. 7 Eljif Elmas, Dk. 14 Giuliano (Penaltıdan), Dk. 18 Valbuena (Fenerbahçe), Dk. 87 ve 90+6 (Penaltıdan) Berghuis, Dk 90 Toornstra (Feyenoord)

Sarı kart: Dk. 90+2 Eljif Elmas (Fenerbahçe)

 

 

YORUMLAR 41
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    3-3 ,lük Sonuca sakın aldanmayın? Ali Koç Başkan Fenerbahçe Şampiyon ... Galiba.
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Mübalağasız söylüyorum? Geçen seneki Fenerbahçeyi BJK,GS ,Trabzon yenemedi Bu maçdaki İlk yarıdaki Fenerbahçeyi hiç yenemezler!? :)
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    İlk yarıdaki fenerbahçe Süper...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    İlk yarı oynayan kadro ... tutacak gibi...
    Cevapla
  • cantekin 5 yıl önce Şikayet Et
    ey taraftar denen kendini bilmez bu maçın sonucuna bakım heveslenme çok gördük hevesleri kursağında kalanları Ali Koç başkan fenerbahçe şampiyon göreceğiz sizi ligde fenerbahçe nasıl paçavraya çevirip şampiyon oluyur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle