Aatıf Chahechouhe ayrılık için net konuştu!

Fenerbahçe'nin Faslı oyuncusu Aatif, İsviçre kampında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Aatıf Chahechouhe ayrılık için net konuştu!
Aatıf Chahechouhe ayrılık için net konuştu!
GİRİŞ 15.07.2018 15:10 GÜNCELLEME 15.07.2018 15:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Aatif, hakkında çıkan transfer söylentileriyle ilgili de kısa bir değerlendirme yaptı ve Fenerbahçe'de kalmak istediğini dile getirdi.

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın resmi teklif yaptıklarını söylediği Aatıf konuyla ilgili ''Ben Fenerbahçe'de olmaktan çok mutluyum. Gerek sportif direktörümüz, gerek hocamızla çok iyi bir iletişim içindeyim. Fenerbahçe'den ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum. Ben burada olduğum için çok gururluyum. İnşallah bu renkleri taşımaya, burada kalmaya devam edeceğim'' ifadelerini kullandı.

 

 

Dünya Kupası finali hakkında da konuşan Faslı oyuncu ''Ben Fas orijinli bir Fransızım. Umuyorum Fransa Dünya Kupası'nı kazanır. Umarım Fransa bugün formasına ikinci yıldızı takacak'' dedi.

''VALBUENA İLE İYİ ANLAŞIYORUZ! KARAR HOCAMIZIN...''

Aatif, forma rekabetiyle ilgili de ''Spekülasyonlar futbolun içinde var. Biz bunu bilmek ve buna göre davranmak zorundayız. Valbuena ile ben de gayet iyi anlaşıyoruz. İyi bir grubuz ama sonuçta teknik direktörümüzün karar vermesi gerekiyor. Bazen ben oynarım, bazen Valbuena oynar. Tabii taraftarlar konuşuyor. Konuşmaya da hakları vardır ama bizim aramızda bir sorun yok'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR 7
  • sami 5 yıl önce Şikayet Et
    bu malum devlet tarafindan somurulmus olmaktan hic gocunmuyorlar anlasilan, hatta hoslarina bile gidiyor sanki..
    Cevapla
  • Fatih 58 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun. Seni adam zannederdim, “Geçmişini bilmeyenin geleceği olamaz.” Milyonlarca Müslüman kardeş ve milletinizi katledenlere nasıl sevgi besler,kendini onlardan biri gibi kabul edebilirsin. Git acele et.
    Cevapla
  • Tarafsız 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben tarafsiz olarak konusuyorum fenerbahce taraftari NANKÖR. Bu bi gercektir. Bu adama daha ne yapacak takim icin sagda solda demecler vermedigi icin mi aatif kotu oyuncu yedeksin dediklerinde tamam çık oyna dediklarinde tamam diyen biri oldugu icin mi kötu futbolcu adamini suanda satiyorum desinler ertesi gune kalmaz bu oyuncu.Ne bekliyorsunuz bilmiyirum ki turkiyedeki tum kluplerin durumu ortada adamlar kimi getirsin neyle getirsin sizin gibi yildiz meraklisi insanlar yuzunden bu duruma geldi klupler genclere burun kıvrildi bu zamana kadar herkes otursun kendini sorgulasin yaplan ufak bir hatada oyuncuyu yerden yere vurarak yonetimi kotuleyerek sampiyon olunmaz taraftarlik bu degil..
    Cevapla
  • Fenerli 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ki Fenerden ayrılmak istemezsin Atıf kardeş, Türkiye’yi bir kenara bırak, sana Avrupa da veya dünyanın herhangi bir kulübünde kim bu parayı verir, bu yaşında bu imkanları sağlar. Ama kabahat sende değil, seni bu kulübü çiftlikleri sayıp bu paralara imza attıranlarda.
    Cevapla
  • birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    adam ben fas asılı fransısızım diyor . bunları duyunca Osmanlı Devletinin verdiği adaleti ve bunun sonucunda vefa görememesinin en büyük hayal kırıklığıdır bu söz derin manayı anlayabilene . Rabbim müslümanlara dirlik kuvvet versin
    Cevapla
  • sadi 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen kardes.. ben fransada bunlarin arasinda yasiyoruz..ve goruyoruz..sonrada osmanliyi somurgeci diye suclarlar.. ve bu kadar bunlari o zaman kafir devletlerine karsin koruyup kanatlarimizin altina almamiza ragmen, bu fransizlar kadar degerimiz yoktur yanlarinda.. bazen diyorum ki osmanli hata etmis adaletli davranmakla, biraz abartili olacak ama.. bu fransizlar gibi yapmaliymis.. sopayla turkceyi (osmanliciya) ogretecektin bak bakalim seni nasil seviyorlar ayni fransizlarin misali.. yazik demekten baska bir sey diyemiyorum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle