Fenerbahçe transferi resmen açıkladı!

Fenerbahçe, 1999 doğumlu Ferdi Kadıoğlu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı!
Fenerbahçe transferi resmen açıkladı!
GİRİŞ 14.07.2018 17:37 GÜNCELLEME 14.07.2018 18:08
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Kulübümüz, NEC Nijmegen forması giyen, Hollanda genç milli takımı oyuncusu, 1999 doğumlu Ferdi Erenay Kadıoğlu’nu kadrosuna katmıştır.

 

 

Ferdi Kadıoğlu’na Fenerbahçe Ailesi’ne hoşgeldin diyor, çubuklu forma altında nice zaferler ve şampiyonluklar dolu yıllar diliyoruz.

Teknik Direktörümüz Phillip Cocu, Ferdi’nin transferiyle ilgili şu sözleri kullandı:

‘Ferdi gibi genç, yetenekli ve potansiyeli çok yüksek olan bir oyuncuyu Fenerbahçe ailesine katabilmekten dolayı çok mutluyuz. Takıma uzun yıllar hizmet vermesini diliyorum.’

FERDİ KADIOĞLU KİMDİR?

Kariyerine ESA Rijkerswoerd Altyapısında başlayan Ferdi Kadıoğlu, ardından 2008 yılında NEC Nijmegen/FC Oss Youth takımına transfer oldu. Bursa başarılı futboluyla dikkat geçen genç yetenek, 15/16 sezonunda U17'ye çıkma başarısı gösterdi. U17'de yıldızını parlatmaya devam eden Ferdi, 16/17 sezonunda NEC Nijmegen'in A takımına transfer olmayı başardı.

Oynadığı futbolla Avrupa'nın da büyük kulüplerinin dikkatini çeken  ve scoutların odak noktası olan Ferdi, Hollanda Milli Takımı'nın da alt yaş kategorilerinde küçük yaşlardan itibaren forma giymeyi başardı.

Hollanda U16 forması ile 2 kez mücadele eden Ferdi, 1 gol atmayı başardı. U17'de 13 karşılaşmada 3 gol atan Ferdi, U18'de 2 maç, U19'da 16 karşılaşmada forma giydi ve 6 gol atma başarısı gösterdi. Ferdi genç yaşına rağmen basamakları hızlı çıktı ve Hollanda U21 takımında da kendine yer buldu. Burada 2 kez forma giyme şansı yakaladı.

YORUMLAR 24
  • teolog33 5 yıl önce Şikayet Et
    Orta sahada bir 10 numara eksikliği yüzünden yıllarca şampiyonluklar kaybedildi. Aziz Yıldırım'ın şampiyonlukları ve başkanlığı kaybediş sebebi, hem RVP krizini yönetememek, hem de bir on numara almamaktır. Ancak şimdiki yönetim bunun farkında olması gerekir. Ferdi bu anlamda iyi bir transfer olabilir. Ancak daha tecrübeli bir oyuncu almak daha akıllıca olabilirdi. Takımı gençleştirmek belki de uzun vadede iyi fikir ancak şampiyonluk için yeterli olmayabilir. Stoper, orta saha, kanatlar, santrafor transferleri malesef şimdiye kadar yapılmadı. Eskilerden medet umuluyor. Öyle olsa bit pazarına nur yağadı.
    Cevapla
  • Duayen 5 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuklar hırslı. topu kaybettiği zaman elini beline koyup seyredenleri biliyoruz. yenilgiyi kabul etmeyen ve sürekli pres yapan, giydiği formanın ağırlığını bilen adamlara ihtiyaç var. Ali Başkanım doğru yolda. Takdir ediyorum, teşekkür ediyorum
    Cevapla
  • 360 5 yıl önce Şikayet Et
    trabzon arsin hara koyunden...
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    çok çok iyi bir çocuk maaşallah. daha çok adını duyarsınız.
    Cevapla
  • Md1983 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakiyorum da Ali koçun tek rakibi bizim kendi taraftarimiz 100 yildir denenen ve olmayanin yanlış olduğunu hala anlamadiz arkadaş ya sabir van pörsük geldi 20 milyon avro aldi kaçtı genclere sahip çıkın 20 milyona bunun gibi 10 oyuncu alirsin ya sabir sabir sabir
    Cevapla
  • Alpaslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Onlar bizim taraftarlar degil kardes,fb li gibi yazıp kıskananlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle