Ali Koç'a iletti! İşte Cocu'nun transfer listesi

Transfer çalışmalarını Sportif Direktör Damien Comolli ile birlikte yürüten Phillip Cocu savunmaya takviye istiyor.

Ali Koç'a iletti! İşte Cocu'nun transfer listesi
Ali Koç'a iletti! İşte Cocu'nun transfer listesi
GİRİŞ 12.07.2018 13:30 GÜNCELLEME 12.07.2018 13:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

4-3-3 sistemine geçiş yapan Hollandalı teknik adam takımın daha ofansif oynamasını planlıyor. Orta sahada tek ön liberoya dönecek olan Hollandalı hoca bu bölgede Josef'i oynatacak. Orta alanın solunda ise Eljif Elmas-Mehmet Ekici ikilisinden birini tercih edecek. Sağ tarafta da Giuliano forma giyecek. Doğal olarak bu orta sahanın açık vermesi yüksek ihtimal. Bu nedenle Cocu, savunma yapısını değiştirmek gerektiğini düşünüyor.

Skrtel-Neustadter ikilisinin ağır kalacağını tespit eden deneyimli hoca atletik bir stopere ihtiyaç duyuyor. Bununla ilgili de Comolli ve yönetime rapor sunan Cocu, stoper transferin çok önemli olduğunu ifade etti.

 

 

Ancak forvet transferi Fenerbahçe'nin önceliği olmaya devam ediyor. El tarak kemiği kırılan Soldado'nun 7-8 Ağustos'taki Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına yetişeceği ifade edilirken şu an Ahmethan dışında takımda forvet bulunmuyor. Bu nedenle sarı-lacivertliler golcü transferini noktaladıktan sonra stoper takviyesi yapacak.

YORUMLAR 8
  • fatih tosya 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz mi görmüyoruz yoksa siz mi görmüyorsunuz bu takıma stoper sol bek orta saha forvet ve sağ açık birde yedek sol açık lazım yoksa geçen senenin aynısı olur hee bu arada Mehmet topalı mutlaka yollamak lazım yoksa bu hocada Josef topalı oynatmaya kalkar biz yine tv başında fıtık oluruz
    Cevapla
  • Ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene de fiasko
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Milleti gaza getirip kombineleri sattılar. Transfer hala yapılmadı.Aziz Yıldırım ı aratmasalar bari.
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    boşver transferi be cocu gardaş. nasıl olsa şl ön elemesinde eleneceksiniz. ligde de bir şekilde kafaya tutunursunuz. ilk 3'e girdin mi yeter de artar bile.
    Cevapla
  • Ercan EKER 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizden bir cacık olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle