Phillip Cocu umut aşıladı! İlk hafta...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Samandıra'daki son idmanda öğrencilerine uyarılarda bulundu.

Phillip Cocu umut aşıladı! İlk hafta...
Phillip Cocu umut aşıladı! İlk hafta...
GİRİŞ 11.07.2018 11:36 GÜNCELLEME 11.07.2018 12:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sarı lacivertli ekipte herkese ihtiyacı olduğunu ifade eden Cocu, bütün takımın hep birlikte çok iyi işler yapacağının altını çizdi.

Yeni dönemde 'Ben değil, biziz' diyen Cocu, ''Geçen sene neler yaşadığınızı biliyorum ama bu yıl o yaşananların hiçbiri olmayacak. İlk 5 hafta kazanıp yolumuza devam edeceğiz ama en önemlisi ilk hafta oynayacağımız Bursaspor maçı. Bursaspor'u kendi evimizde taraftarımızın önünde yeneceğimize inanıyorum. Ekip ruhu ile mücadele edeceğiz'' diye konuştu.

 

 

''COŞKULU TARAFTAR VE YÖNETİM BENİ ÇOK UMUTLANDIRIYOR''

Fenerbahçe'de gerekli duyulan yerlere takviyelerin de yapılacağını kaydeden Cocu, futbolcuların kafasını transferlere takmamasını istedi. Cocu, ''Şampiyonlar Ligi'ne gideceğimizi düşünüyorum. Zor olacak ama bunu başaracağız. Arkamızda coşkulu taraftarımız ve yönetim var, bu da beni çok umutlandırıyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • A.Sancak 5 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonlar ligi elemelerine bu kadar az zaman kalmış ortada hala transfer yok.O is zor.Daha transfer yapılacak da takıma uyum sağlayacak da .....
    Cevapla
  • msnmy 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerli olarak yöneticileri uyarıyorum boşuna para ve zaman harcamayın, Hollanda ekolü Türkiye için uygun değil; Boşnak, Hırvat ekolü Fener için çok daha uygun zamanla göreceğiz.
    Cevapla