Comolli'den transfer müjdesi! 'Anlaştık'

Wilshere'ı son anda West Ham'a kaptıran Fenerbahçe'de Comolli, “Cocu da Wilshere’ı istiyordu, biz de. Yönetim üstüne düşeni yaptı. Ancak ailesinin aşırı baskısı nedeniyle iş olmadı. Takıma ihtiyaç duyulan transferler yapılacak. Kimse merak etmesin'' dedi.

Comolli'den transfer müjdesi! 'Anlaştık'
Comolli'den transfer müjdesi! 'Anlaştık'
GİRİŞ 08.07.2018 10:43 GÜNCELLEME 08.07.2018 10:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İstanbul'a gelip tesisleri gezen ve ev bakan bile bakan Jack Wilshere’ın son anda West Ham ile anlaşmasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar büyük hayal kırıklığı yaşadı. Futbolun patronu Damien Comolli ise yaptığı açıklamalarla Sarı-Lacivertliler’e umut saçtı. 26 yaşındaki İngiliz yıldızın transferi için büyük çaba sarf ettiklerini söyleyen Comolli, “Cocu da Wilshere’ı istiyordu, biz de. Yönetim üstüne düşen görevi yaptı. İstanbul’a çağrıldı, iyi teklifler sunduk. Ancak ailesinin aşırı baskısı nedeniyle bu transfer gerçekleşmedi. Bence onun buraya gelmesi bile büyük başarı” ifadesini kullandı.

‘Bazı isimlerle anlaştık’

 

 

Bundan sonraki süreçle ilgili de konuşan Comolli şöyle devam etti: “Fenerbahçe’nin mali konularda dikkatli davranması lazım. Havaya saçılacak para yok. Dünyanın her yerinde çok iyi scoutlarımız var. Pek çok isim üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Bazıları ile büyük oranda anlaştık. Açıklamak için doğru zamanı bekliyoruz. Acele edip hata yapmak istemiyoruz. Takıma ihtiyaç duyulan transferler yapılacak. Taraftarımız akın akın kombine almak için uzun kuyruklar oluşturuyor. Bizler de iyi transferler yaparak bu sevginin karşılığını vereceğiz."

YORUMLAR 17
  • mahmut33 5 yıl önce Şikayet Et
    bende RŞahin'e katılıyorum bir iki tranfer yeter elimizdeki futbolcular iyi yönetilirse kaliteli kadro var mali sorunlarıda düşünürsek bir iki yıl sabrederiz olur biter.
    Cevapla
  • nevşehirli 5 yıl önce Şikayet Et
    haydi bakalım hayırlısı olur
    Cevapla
  • RŞahin 5 yıl önce Şikayet Et
    biz Niğdeden Fenerbahçemize Gönül Vermiş Birileri Olarak Sayın Ali Koç Başkana Ekibine Yönetiminiz Hayırlı Olsun Dileklerimizi İletelim Bizim Şu anda sadece bir golcü ve stoper veya lbero ihtiyacı var volkana yedek olarakta ertem var biz sizden sadece göze hoş gelen futbol oynayan adammı yok elimizde salih ozan oğuz kaan uygur mert alper m ekici yazık değilmi o kadar para harcamayın 2 3 yıl beklensin ama paralar değmezine harcanmasın yazık günah
    Cevapla
  • rıdvan 5 yıl önce Şikayet Et
    ingiliz futbolcular aşırı milliyetçi oldukları için kendi liglerinden başka liglerde oynamazlar ki geneli böyle. comolli bundan dolayı başarı demiş. yanlış anlamışsınız gençler
    Cevapla
  • Md1983 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam istanbula getirmek bile başarı dediyse bu adami direk gönderin bu adamdan bir cacik olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle