Reddedilemeyecek Ozan teklifi! F.Bahçe'ye piyango

İngiliz basını, Crystal Palace’ın, Ozan Tufan için 2.5 milyon sterlin (15 milyon TL) önerdiğini yazdı. FFP kriziyle uğraşan Fenerbahçe’nin, genç orta sahasını satabileceği belirtildi.

Reddedilemeyecek Ozan teklifi! F.Bahçe'ye piyango
Reddedilemeyecek Ozan teklifi! F.Bahçe'ye piyango
GİRİŞ 02.07.2018 11:46 GÜNCELLEME 02.07.2018 12:49
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Akşam gazetesinin haberine göre İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, Ozan Tufan için Fenerbahçe’nin kapısını çaldı. Bursaspor’dan geldiği günden bu yana en tartışılan oyunculardan olan genç orta sahanın satılabileceği öğrenildi.

İngiliz basını, Crystal Palace’ın geçen sezon da istediği Ozan’ı almak için oldukça ciddi olduğunu vurguladı. Sportif Direktör Damien Comolli ve Teknik Direktör Phillip Cocu genç oyuncularla çalışmayı istese de, kulübün içinde bulunduğu şartlar düşünülerek, Ozan’ın gidişine onay verilecek.

 

 

20 GÜNDE 8 KİLO VERDİ 

Ozan Tufan ise kariyerine F.Bahçe’de devam etmek istiyor. Ligin bitiminin ardından sadece 5 gün tatil yapan 23 yaşındaki orta saha, kalan günlerini çalışarak geçirdi. Ozan, Sırbistan’da özel hocasının programlarıyla 20 günde 8 kilo vermeyi başardı. Yağ oranını %20’lerden %9’a indirerek herkesi memnun etti. F.Bahçe’nin yeni hocası Phillip Cocu da oyuncunun bu özverisinden memnun ancak, Ozan’la ilgili aldığı bilgiler pek parlak değil. FFP krizi varken de 15 milyon TL’ye hayır denilmesi de zor.

KOCAMAN DA İSTEMEDİ

Yeni teknik ekip Ozan’a şans vermeyi düşünüyor ancak, genç orta sahanın sicili kabarık ve Crystal’ın teklifi oldukça iyi. Ayrıca Ozan’ın tribünlerle de arası pek iyi değil. Ozan’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, önemli karşılaşmalar öncesi katıldığı partiler, disiplinsiz yaşamı onun uzun süre tepki görmesine sebep olmuştu. Aykut Kocaman, Sportif Direktör Comolli’ye sunduğu raporda Ozan’a neden şans vermediğinin sebepleri olarak bunları göstermişti.

YORUMLAR 22
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    ozan amatör takım oyuncusu daha göbeğini taşıyamıyor. çabuk yoruluyor. fos hemen değerini bulmuşken satılıp parasına süper golcülerin ücreti ödenir.onun mevkiinde oynayan 4 oyuncu var. gereksiz.
    Cevapla
  • umut dünyası 5 yıl önce Şikayet Et
    alıcı ciddiyse üstüne para verilir...
    Cevapla
  • kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Ozan en iyi oyunu nu oynarken Aykut Kocaman sacmaladi ve kesti bence ozan cocu ile parlar ve daha çok değer kazanır kesinlikle yerli olarak kalmalı eldeki yabancılar hepsi gitsin hepsi
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    İnanın 3.cü lig de bile zor oynar.
    Cevapla
  • BEŞİKTAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanın bitmeye yüz tutmuş oyuncularına yıllık dünyanın maaşını verip getiriyoruz ama Ozan gibi birini bir kalemde silip atıyoruz ,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle