Comolli'den transfer açıklaması! İsmi duyulunca...

Fenerbahçe’de futbolun patronu Comolli, transfer görüşmelerinin devam ettiğini ve duyulacak isimlerin herkesi mutlu edeceğini açıklarken, bu isimler arasında Cocu'nun eski öğrencisi Narsingh, Arsenal ile yollarını ayıran Wilshere ve Sporting Lizbon'un golcüsü Bas Dost olduğu öğrenildi.

Comolli'den transfer açıklaması! İsmi duyulunca...
Comolli'den transfer açıklaması! İsmi duyulunca...
GİRİŞ 01.07.2018 11:42 GÜNCELLEME 01.07.2018 11:42
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de futbolun patronu Comolli, transfer konusunda aceleci davranmıyor. Her gün yeni bir ismin Fenerbahçe ile anılmasına aldırmayan Fransız spor adamı, “Bu tür haberler çok doğal. Gazeteciler hep haber peşinde olmuştur. Onlar işlerini yaparken biz de belli isimlere odaklandık. Görüşmelerimiz çok olumlu geçiyor. Ancak bu aşamada fiyat artımı en büyük handikabımız. Bu nedenle görüştüğümüz isimleri kamuoyu ile paylaşmıyoruz. Ancak transfer edeceğimiz isimler duyulunca, herkes mutlu olacak” dedi.

Narsingh imza aşamasında

Fenerbahçe’nin yeni hocası Cocu’nun PSV’de 4 yıl birlikte çalıştığı 27 yaşındaki kanat oyuncusu Luciano Narsingh’le de imza için son aşamaya gelindiği belirtildi. Kalan pürüzlerin giderilmesi halinde bu transfere de nokta koyulması planlanıyor.

Wilshere kabul ederse...

Fenerbahçe’nin ön anlaşma yaptığı Wilshere konusu ise sonlanmak üzere. Cocu ile İstanbul’a geldiği bilinen ve bonservisi elinde olan İngiliz oyuncunun, tek sıkıntısı ise Arsenal’den aldığı yıllık 4.5 milyon Euro.

Sarı-Lacivertli ekibin bu oyuncuya yıllık 3.5 milyon Euro teklif ettiği, eğer kabul etmesi halinde önümüzdeki günlerde imza atacağı ifade edildi.

Bas Dost’la kıran kırana

Bas Dost konusunda da büyük gelişmeler yaşandığı öğrenildi. Sporting Lizbon’da taraftarların büyük tepkisi sonrası takımdan ayrılan Hollandalı oyuncunun da yıllık ücretinin 4.5 milyon euro olması transferin önündeki engel. Ancak pazarlıklar kıran kırana devam ediyor.

YORUMLAR 7
  • MERTHAN 5 yıl önce Şikayet Et
    yabancılarla bu gemi yürümez fb ye ruh lazım gençlik lazım enerji lazım başarıya aç oyuncular yüregi olan oyuncular lazım bi okarda önemli olan iyi bir kaleci lazım ruhsuz fb ye ronaldo messi neymar vs vs getirsende hiç birşey olmaz yapılanlar yine günü kurtarma adımları önceki gibi yine bir ton para yine hüsran eger bu mantıkla gidiyorlarsa teknik direktörden başlayıp boşa harcana bir sürü para ve saf gibi verilen bir sürü tazminat başkan yapacagın en iyi şey iyi bir kaleci gerisi gelir muslerayı görün
    Cevapla
  • Cacik sanayi 5 yıl önce Şikayet Et
    Hicbirini almiyacak bunlar merak etmeyin
    Cevapla
  • Ümraniyeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Zoruna mı gitti.
    Cevapla
  • 19907 5 yıl önce Şikayet Et
    nereden biliyorsun transfer komitesi başkanımışın
    Cevapla
  • Orhan. 5 yıl önce Şikayet Et
    İsim,duymak istemiyoruz. Her tarafta isim kaynıyor. İcraat önemli,kimi getirdiniz. Onun ismini verin . Hatta imza artırın....
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Besiktasli olarak narsingh transferini tebrik ediyorum bu hucum kanat oyuncusu ligimizin kanatlarinin tozunu dumana katar. Ayrica Besiktasimizi idare eden yonetim ve senol hocaninda besiktas aleyhine emek verdigini dusunuyor ve supheleniyorum.
    Cevapla
  • AYŞE 5 yıl önce Şikayet Et
    Be adam bir kere de gülümse
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle