Mehmet Topal'dan Ali Koç'a şok yanıt!

Fenerbahçe'de Ali Koç'un indirim teklifini Volkan Demirel ve Mehmet Topal'a götürdü. Volkan kabul ederken, Mehmet Topal kulübün teklifini reddetti.

Mehmet Topal'dan Ali Koç'a şok yanıt!
Mehmet Topal'dan Ali Koç'a şok yanıt!
GİRİŞ 27.06.2018 09:49 GÜNCELLEME 27.06.2018 13:53
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

20 yıllık Aziz Yıldırım dönemine son veren Başkan Ali Koç, göreve geldiği günden bu yana kulüp defterlerini detaylı şekilde inceletiyor.

Beklediğinden daha kötü bir tabloyla karşı karşıya kalmasına rağmen Başkan Ali Koç, çizdiği yeni vizyon ve gösterdiği hedeflerden kesinlikle sapmıyor.

Sponsor gelirleriyle birlikte kulübe toplamda 150 milyon Dolar'lık bir girdiği sağlamayı hedefleyen Başkan Koç ve ekibi, bunun 50 milyon Dolar'lık kısımını kısa vadede kasaya aktaracak.

Transfer görüşmeleri son sürat devam ederken, diğer yandan da mevcut kadrodaki oyuncularla görüşmeler sürüyor. Sözleşmesi sona eren Volkan Demirel ile masaya oturan yönetim, önümüzdeki sezon için kaptan ile 500 bin Euro karşılığında el sıkıştı. Geçen yıl 2.5 milyon Euro alan kaptan, büyük bir fedakarlığa imza attı.

Yabancılardan da istendi

Diğer kaptan Mehmet Topal ise kulübün indirim çağrısına olumsuz yanıt verdi. 2 yıl daha sözleşmesi olduğunu belirten Topal, ücretini düşürmeyeceğini söyledi.

Öte yandan eldeki yabancılardan Josef, Giuliano, Soldado, Kameni, Isla, Valbuena, Skrtel ve Neustadter'den de maaşlarında indirim yapmaları istendi. Ancak henüz bu konuda bir geri dönüş alınmadı.

Mehmet Topal'ın menajerinden açıklama;

YORUMLAR 11
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    volkan-şener,skrtel,roman,hasanali- oğuzkaan,ekici,elmas- guilano,valbuena,soldado kesinliklle kadroya girer..topal ve souza cocunun 4-3-3 sisteminde oynayamaz. oynasada başarılı olamaz. ismail,alper,isla,dirar oynayamaz.bunlar kiralık yada satılık gider.
    Cevapla
  • FB Lİ 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adamlar duracaksa aziz yıldırım hiç hata yapmamış demek volkan m topal ozan....
    Cevapla
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    çok şükür senin fenerbahçede işe yaramadığını yeni yöeti anladı topla bavulunu
    Cevapla
  • dadas45 5 yıl önce Şikayet Et
    yaw bunları atın gitsin bunlarla fener asla başarı saglıyamaz kardan çok zararları var sorun bakım fenere ne yapmış boş deneke adam çok fenerden baştan aşagı kadro degişmesi lazım volkan gitmesi lazım asla fener islah olmaz
    Cevapla
  • sırdar 5 yıl önce Şikayet Et
    kim yapar .o sözleşmeleri yaparken düşünecektiniz bu gün çalıştığınız firmalar size aynısını söylese kim ücretinde indirime giderki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle