Cocu resmen açıklandı! İşte ilk sözleri

Fenerbahçe'de haftalardır beklenen soru yanıtını buldu. Sarı Lacivertlilerin yeni teknik direktörü Phillip Cocu oldu.

Cocu resmen açıklandı! İşte ilk sözleri
Cocu resmen açıklandı! İşte ilk sözleri
GİRİŞ 22.06.2018 13:09 GÜNCELLEME 22.06.2018 17:15
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Sarı-Lacivertliler Hollandalı Teknik Direktör Phillip Cocu'yu resmen açıkladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle;

Kulübümüz, geçtiğimiz yıllarda Hollanda’nın köklü ekiplerinden PSV Eindhoven’ın teknik direktörlük görevini yürüten Hollandalı teknik adam Phillip Cocu ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.
 
Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu, 2018-19 futbol sezonundan itibaren 3 yıl boyunca takımımızın teknik direktörlük görevini yürütecektir.
 
COCU: ÇOK ETKİLENDİM

Kulübümüzle 3 yıllık anlaşmaya varan Phillip Cocu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Kulübün yakın gelecek için hazırladığı planlardan çok etkilendiğimi söylemeliyim. Fenerbahçe harika bir kulüp, Ali Koç ve Damien Comolli’nin bana anlattığı vizyon, fikirler çok ümit verici. Böyle önemli bir kulübün parçası olmaktan gurur duyuyorum. Oyuncularla çalışmayı ve Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftarlarımızın önünde takımımıza liderlik etmeyi dört gözle bekliyorum. Bu yolculuğa başlamak için sabırsızlanıyorum.” İfadelerini kullandı.



Phillip Cocu, takımımızla çalışmalara, takımımızın sezon öncesi hazırlık kampı için toplanacağı 28 Haziran Perşembe günü Samandıra Can Bartu Tesislerimizde başlayacak.

PSV DE AÇIKLADI!

PSV Eindhoven, teknik direktör Phillip Cocu'nun Fenerbahçe ile anlaştığını açıkladı.

Hollandalı teknik adamın 5 sezondur görev yaptığı PSV Eindhoven kulübü, resmi Twitter hesabından yaptığı Türkçe açıklamada, Cocu'nun Fenerbahçe'yle anlaştığını duyururken, 47 yaşındaki teknik adama başarılar diledi.

İşte o açıklama:

"Beş sezon ve altı kupa.

Phillip; öncelikle bize yaşattığın başarılarla dolu yıllar için sana teşekkür eder Fenerbahçe de başarılar dileriz #TeşekkürlerPhillip"

YORUMLAR 101
  • yalanmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Hesap kitap ortada, Hollandalidan bir cacik olmaz. fener yine sezon boyu 4. siraya oturmaya ugrasacak. Gecmisde gorduk. Dick advocaat,Hiddink,Rijkaart vs.vs....
    Cevapla
  • Akıil 5 yıl önce Şikayet Et
    Coco mudur cicimidir bilmem ama hep aynı senaryo bir yıl geçmeden gönderirler yine milli bir teknik adama dönecekler bu sefer aykut hocayıda kaybedetler
    Cevapla
  • Müslüm 5 yıl önce Şikayet Et
    PSV nin profesyonelliğine bak, düşünsenize Şenol Hoca pat diye gider Beşiktaş ne der?
    Cevapla
  • Cocu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene bizi CL ye sok ve Sampiyon yap yeter. Avrupa da gruptan cikmasan da farketmez sadecevCL ye girelim ekonomik girdi olsun bide o havayi tekrar koklayalim. En büyük beklenti Sampiyonluk.
    Cevapla
  • Pelin 5 yıl önce Şikayet Et
    Başta elbette takımın birbirine ısınma süreci olacaktır hemen bir şey beklemeyin. daha sonrasında kokusu iyi yada kötü çıkacaktır. temennimiz FENERBAHÇENİN ŞAMPİYON olması neticelerini hep birlikte göreğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle